Thai och Hammarby

Jag är heelt slut! Sista lektionen skrev vi prov i idrott och det tog ungefär två timmar. Jag skrev 15 st A4 och jag kommer ändå inte få mvg, det sugeeeer. Våran lärare är störd. Jag sov som en stock på tåget hem, jätte pinsamt när det är så mycket folk på tåget men man kan ju inte hjälpa att man slocknar när man är helt slut körd. Nu ska jag åka och köpa lite thai mat med mami och hennes vän, hundra år sen jag åt det så det ska bli gott. Sen ikväll är det hammarby - aik som alla säkert redan vet.  
Go bajeeeeen! 
   
  

If I could turn back time


Stuck in reverse

Helgen har varit lugn och skön spenderad med fina vänner, mer kan man inte begära. Idag var vi ett par stycken ute hela dagen i värmen och kollade på fotboll, super mysigt! Sedan gick vi och käkade, frukost/lunch/middag för min del. Efteråt drog jag och mickan oss hem hit och bara pratade om allt och inget. Nu borde jag egentligen plugga men jag är helt död, mina ögon svider, mår illa och mitt huvud vill inte sluta dunka. Såå, sängen känns faktiskt som ett skönare alternativ. För övrigt vill jag bara tala om hur glad jag är över att just jag har två så underbara vänner som Michaela och Kimmie. Alla mina vänner är underbara, men ni gjorde min dag. Godnatt!

 

Let love shine

Såg ett program på tv nyss där hundar skulle transporteras för slaktning. Man mosade ihop fem stycken levande, fullvuxna stoora hundar i en bur som inte var större en 1x1 meter, förstår ni? Hur obehagligt som helst. Annars har jag precis gjort klart min insändare på franska, känns grymt! Och jag är super glad för i morgon ska jag fika med världens sötaste Kimmie (: Har inte träffat människan på jag vet inte hur länge, så det ska bli kul. Nej i morgon måste jag vara pigg så, godnatt kära vänner! 


:):

Jag har verkligen inget minne om hur man gör om designen, så om någon skillad människa läser detta borde den hjälpa mig!

Idag sätter jag fart på bloggen

Senaste månaden har bjudit på ett och annat, b la sälen och valborg som båda var super mysigt. Annars då? Jag mår kanon, sommarlov om 5 veckor och jag är lycklig!


RSS 2.0