We can do it anywhere

Har precis vaknat från några timmars sömn och om det var skönt! Jag vet, det är perfekt väder för att jobba på brännan men jag brände mig idag på idrotten så jag hade ingen vidare lust att lägga mig och steka när jag kom hem. Sen var jag faktiskt jätte trött också så jag slumrade till ett tag. Men i helgen hörni, då ska det bli upp till 30 grader! Sommar säger jag bara, så i helgen blir det stek för fulla rullar för jag måste minsann bli brun till baalen, om jag nu lyckas.

När vi kom ut till fotbollsplanen idag för att ha idrott så låg Dannie där skadad som precis haft idrott innan oss. Hon hade halkat på något vis och skadat höften så att hon inte kunde röra sig, så ambulans fick komma och hämta henne. Jag tycker verkligen jätte synd om henne, men det är lite bättre nu i varje fall och hon måste gå på kryckor. Tråkigt också att hon inte kommer att få vara med på avslutningsmatchen vi har i fotboll mellan lärare och elever på skolan :( Känns som att det är väldigt många man känner som råkar ut för saker hela tiden och måste in till sjukhus, är ju faktiskt lite läskigt. Men nu är det käk för min del och efter det ska jag ta en sväng till Mickan för att plugga inför sista provet i 9an som är i morrn och sedan ut och springa, sköönt!

image4

Onsdag

Idag har det inte hänt något speciellt alls, fick sluta tjugo i tolv så jag och Mickan gick hem, solade och "pluggade" den sörtsa delen utav dagen. Vi hade debatt i morse också, skit kul vare! Jag var i grupp med Bea och Stefan och vi hade ämnet kärnkraft medan gruppen vi argumenterade emot hade Energiskog och Naturgas. Inte direkt så skojiga ämen att debattera om kanske, men vi måste ju faktiskt ta lära av det också och kul var det ändå. Vet ni vad förresten, om exat två veckor så är det skolavslutning! Så himla skönt att gå ut 9an verkligen, men jag kommer verkligen att sakna min underbara klass något enormt, men jag har bestämt mig för att inte tänka på det alls under den här sista tiden så att man kan njuta lika mycket då. Men nu är det dags för mig att jobba lite matte, eller rättare sagt mycket matte, prov i morrn vilket kommer gå skit dåligt eftersom att jag aldrig har varit och aldrig kommer bli någon höjdare på matte. Men livet är som sagt aldrig rättvist!

image3

Jag och Bea glassade runt lite på hennes fräna cykel i helgen, haha

Hello sunshine

Idag har det verkligen varit super skönt ute och jag verkligen hoppas att det kommer att hålla i sig ända fram till balen för vi vill ju knappast ha dåligt väder då, det skulle förstöra väldigt mycket. En till sak jag är lite rädd för är ju självklart vem man kommer att få gå med vilket man inte får reda på förens man väl är där, läskigt! För säkerthetens skull så vill man ju egentligen bestämma med någon att man ska gå, men det är ju samtidigt lite kul att inte ha någon aning om vem man hamnar med. Men vad gör man om man hamnar med världens hemskaste kille? finns inte mycket att göra skulle jag tro, bara le och vara glad! Haha och det blir ju verkligen lätt.

Tiden bara rinner iväg, ikväll blir det läggdags riktigt sent för jag ska nu färdigställa en bild som ska vara inne i morrn och jag har knappt kommit halvvägs, känns jätte skönt. Men jag har i varje fall förberett mig väl till debetten vi ska ha i morgon, ska faktiskt bli riktigt kul! Efter skolan idag så gick jag och Mickan direkt hem till henne för att steka och det slutade med att vi somnade ett tag, vilket resulterade no plugg. Så trodde att jag aldrig skulle hinna plugga inför det, men det gjorde jag! God natt på er ♥

Back on track

image2
Anledningen till varför jag tog bort min förra blogg var på grund av att jag inte riktigt visste vad jag skulle skriva om. Jag menar hur kul är det att läsa dag in och dag ut endast om vad som händer på dagarna, jag vet inte vad ni tycker men sådanna bloggar tröttnar i varje fall jag på väldigt snabbt. Men det är faktiskt skönt att skriva av sig och jag tänker nog till mesta dels blogga för min egen skull bara för att det är kul, så den kommer kanske inte bli den intressantaste, haha. Men nu alldeles strax ska jag ut och träffa sötnosen Dannie (: pusspuss
























Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0