Tisdag

Idag var det andra skoldagen och det gick verkligen jätte bra! Klassen verkar riktigt trevlig och hittils trivs jag verkligen med både folket och skolan. Man kanske inte kan säga så mycket efter bara två dagar, men än så länge så känns det bra i alla fall. I morgon ska vi till skansen, har ingen aning om vad vi ska göra där eftersom att vi bara ska vara där i två timmar. Efter det ska vi tillbaka till skolan och ha våran första riktiga lektion. Då är även 2orna och 3orna där, hoppas på att det finns lite sötnosar där också, haha! Juste, om ungefär tre veckor tror jag det var så ska vi till saltsjöbaden, fick inte riktigt klart för mig vad vi skulle göra men i alla fall så ska vi övernatta där och sådär, ska bli kul! Just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, sitter bara här och degar tills det blir träning vid åtta. Föresten, idag när jag kom hem så hade jag fått brev från Sveriges radio där det stod att jag var utvald till att delta i svensktoppmusiksjury, tror att man på något vis skulle få fram de populäraste låtarna i Sverige. Har ingen aning om vad det är, ska kolla igenom det lite sen. Har alla fått sådant eller är det bara jag?







 


Hope you're happy now!

Nu när höstterminen har startat så betyder det inte bara att skolan börjar, utan även träningen! Så nu har jag precis varit och tränat, men med tanke på att jag knappt har tränat något i sommar så var jag lite off, hehe. Men det blir väl bättre snart, känns i varje fall skönt att komma igång lite. Föresten så slutar jag vid tre varje dag, då slipper jag komma hem så sent så det känns ju as skönt! Nu ska jag kolla klart på Mean girls som går på 4an sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, är super trött. Godnatt, hoppas ni har haft en trevlig dag!


Första dagen i gymnasiet

Egentligen kan jag inte säga så mycket eftersom att vi bara var i skolan en timme idag, men den timmen kändes verkligen jätte bra! När jag stod vid centralen och väntade på tunnelbanan så träffade jag Jessica, en tjej som gick i min förra skola, känner henne inte så himla bra direkt. I alla fall så visade det sig att hon skulle gå samma skola som mig, kändes bra! Så vi tog sällskap dit, tyvärr hamnade vi inte i samma klass men det går bra ändå. När vi väl kom till skolan så var det samling för alla sp 1or, info osv. Vi blev indelade i klasser och min klass verkar rätt trevlig, även min handledare. Fick information, massa papper och så skulle vi presentera oss sen fick vi i stort sätt gå hem. I morgon ska vi ha "lära känna varandra dag", ska bli kul!

Skola i morgon

 Kvällen igår var trevlig, kräftiskiva med alla tjejor. Tog knappt några bilder för min kamera har blivit så dålig, men Bea har nog lite bilder. Fast dom har jag inte fått än så just nu kan jag i varje fall inte lägga upp något, haha. I morgon börjar skolan och om jag är nervös! Har verkligen svin ont i magen, usch. Kunskapsgymnasiet Globen, samhäll blir det i alla fall för min del, hoppas verkligen att jag kommer att trivas där. Jag är nog mest rädd för om jag inte skulle trivas med folket, med tanke på att jag gick i en helt underbar klass i grundskolan så känns det som om det skulle vara ganska stor chans, men jag hoppas på det bästa. Även fast alla från gamla klassen har förändrats redan en hel del och vi glider i från varanda så kommer jag verkligen att sakna tiden som har varit med er jätte mycket! Vi var som en enda stor familj, vissa dagar var man som bästa vänner medan andra dagar tjaffsade alla om allt möjligt, har i varje fall alltid haft skit kul med er. Det jag vill komma fram till är att jag har haft en helt fantastisk tid mer er, den kommer aldrig att glömas, tack för de! Här kommer massor utav bilder på klassen också, både gamla och nya, fula och fina:

                                                                                               


 

trötter

Godmorgon! Idag pep klockan redan vid tio! Var verkligen super trött men det känns som att det är dags att börja ställa om sig inför skolan. Förstår bara inte hur jag ska orka gå upp vid halv sex kanske sen när skolan är igång på riktigt, usch. Lite senare ska jag i varje fall gå till bcjf och prata lite med dom i receptionen, lämna en tröja och förmodligen hälsa på mickan och maria. Sen när dom har slutat så ska jag väl hitta på något med dom och även amanda, mysigt. Nu såg jag precis att det spöregnar ute, jätte kul verkligen! Har verkligen ingen lust med sånt här väder.















+

Kom nästan precis hem efter att ha varit och pratat lite med Daniel och Fredrik, även sagt hejdå till Fredrik som efter mycket krångel åker till usa tidigt i morgon bitti. Nu sitter jag och pratar med Dannie på msn också som har varit där nere ett tag redan. Jag är verkligen så himla avundsjuk på henne! Hon verkar verkligen storm trivas och allt låter super härligt!


Kommer att sakna dig massvis sötnos, hoppas du får ett jätte bra år! ♥


2 cool 4 school

Solen försvann lika snabbt som den kom idag, så någon färg fick man ju knappast. Hoppade in i duschen i stället och sen kom Mickan. Just nu sitter jag hemma hos henne men den stackarn som har börjat skolan ligger här brevid mig och sover. Fler som säger att dom redan är skoltrötta efter två dagar, usch när man hör det längtar man ju verkligen inte! Däremot längtar jag faktiskt lite tills på lördag, kräftskiva med alla brudar, ska bli jätte mysigt att träffa allihopa!


Hittade en rätt gammal bild på mig och Mickan här på hennes dator, haha

Godmorgon!

Just nu är jag verkligen inte avundsjuk på alla er som går i skolan! Solen skinner och det är super varmt så jag tänker bara ligga ute och steka hela dagen, känns bra! Hoppas det här fina vädret håller i sig i ett par veckor fammåt för jag är inte riktigt taggad inför hösten, vintern och allt pluggande än. Tror att det är fler än jag som vill ha både värme och sommarlov ett bra tag till, men förhoppningsvis går året snabbt och då är vi där igen. Men nu ska jag ut och lägga mig i solen igen, hoppas ni andra har det bra i skolan eller vad ni nu har för er!

Thomas Rusiak ft Teddybears sthlm - Hiphopper


You're not alone

Hellu, idag har det verkligen varit strålande väder! I morse när jag låg och sov så kom Mickan inklampandes efter hennes första skoldag haha. Så jag var med henne och med Alex som kom när hon hade slutat också. Vi pratade om vad dom hade gjort osv, sen gick jag och Mickan och mötte Amanda för att ta en fika på finkan, mysigt! Efter de åkte jag och mamsen och kollade på små kattungar, super gulliga var dom! Just nu har vi bara en söt misse men både jag och mamma vill ha en till katt så vi ska kolla runt lite, hehe. Jaja, den här vecka kommer rent ut sagt att suga för mig, alla mina vänner har nu börjat skolan! Själv börjar jag inte förens på måndag, vill verkligen inte att lovet ska ta slut men om man ändå är ensam om att ha lov så spelar det ju ingen roll. Man har ju inte direkt så mycket val på vad man ska göra. Konstig nog är jag inte nervös längre för gymnasiet vilket jag borde vara med tanke på att jag ska börja helt själv! Känner inte en jävel som går eller ska börja där. Känns faktiskt inte så himla kul men jag hoppas det går bra ändå!

satc

Blev bara jag, Mickan och Bea som träffades idag men det var mysigt för det. Var hemma hos Bea som hade rensat sin garderob så hon skulle slänga bort en hel del. Eftersom att hon har så himla mycket fint så förstod varken jag eller Mickan hur det kunde va så mycket som skulle bort. Vi kollade helt enkelt igenom allting och det slutade med att vi båda fick med oss lite kläder hem. Man måste ju vara helt galen när man slänger kläder, fast visserligen kanske man tröttnar på dom. Men ändå Bea har ju nästan lika mycket kläder som en hel butik om inte mer! Jaja nu är jag med Mickan och vi laddar ner Sex and the city filmen som jag inte har sett än, så vi väntar på att den ska bli klar och sen ska vi väl förmodligen se den. Kanske lite mysigare att se den på bio, men än så länge har jag inte haft något tillfälle och jag vill verkligen se den och det är nu, alla säger ju att den är så himla bra!



Godmorgon

The voice var jätte bra förutom en massa idioter i publiken, men så är det väl alltid. När vi kom hem gick jag och Mickan till borgen där det var någon slags konsert, Adam Tensta var även där! Tycker synd om honom som var tvungen att spela för så lite publik, kan inte direkt ha varit kul. Efter mötte vi lite folk och sen åkte jag och Mickan hem till henne. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, just nu ser det ut att bli mys med alla brudar. Behövs verkligen en sån här tråkig söndag! 

       


The voice

Gårdagen spenderade jag med sötisarna Mickan, Bea, Amanda och även Alex som jag faktiskt inte har träffat på hela sommaren, fortfarandet lika söt som vanligt! Var hos Alex och tog igen en massa snack och åkte sedan till vibyspåret där det var krök. Var väl inte direkt någon höjdare och polisen kom så vi tjejer åkte hem till Amanda och bara snackade och mös. Jätte trevligt verkligen! Jag och Mickan kom hem hit till mig för ett tag sen så nu ska vi bara duscha, fixa oss, möta Alex, Bea och Maria och dra in till the voice. Ska möta Marcus där inne också som jag inte har träffat på evigheter, ska bli kul! Den grabben har ju fan tagit sm guld i löpning! Tycker verkligen att det är skit häftigt att man kan vara så duktig, man blir as stolt ju! Men nu ska jag kila, puss

Föresten någon som vet hur man ändrar typsnittet på själva texten som man skriver med? Texten jag har nu är ju verkligen as jobbig, stor och ful.


Lady Gaga - Just dance


Ingen rubrik

Norrland var mysigt, skönt att komma bort lite och göra annat. Kom hem efter en vecka och låg i feber och förkylning i flera dagar. Sen åkte jag ner till min syster i Göteborg med familjen och maria, jätte mysigt där nere och vi hade verkligen tur med vädret! Kom hem i måndags och sen dess har jag gjort lite allt möjligt. Både Dannie och Johan har åkt i väg till usa nu också, dom lyllosarna! Kommer att sakna er jätte mycket, hoppas ni får ett fantastiskt år där nere så ses vi när ni kommer hem ♥

            
              
           

RSS 2.0