Låt den rätte komma in

Kvällen igår var jätte trevlig, vi såg en svensk skräckis, låt den rätte komma in. Den var helt sjuk och under mina förväntingar så den rekomenderar jag inte. Super dålig var den kanske inte, men inte bra heller. Tack för en mysig kväll i alla fall flickor! I morse ringde Mickan mig ungefär en minut efter att jag hade vaknat och frågade om hon fick komma, lite läskigt faktiskt. Så vi har mest chillat hos mig hela dagen och åkte hit till henne för inte så länge sen, Mia kom hit nyss också och nu ska vi laga lite middag, gott!

Ingenting har vi att förlora

               





































Onsdag

Igår kväll åkte jag och Mia hem till Max i stället där det var lite chillkrök, helt okej. Men det blev en lång promenad hem eftersom att bussen aldrig kom som däremot inte var okej. Det var minus grader och is på marken, kändes lite som att det var i början av januari, som vinter helt enkelt. Vet inte riktigt om jag är så taggad för att stå ute och frysa när man ska vänta på försenade bussar och tåg, men annars är vintern riktigt mysig. Nej, vet ni vad jag har gjort idag? Ingenting, jag och mia har bara legat i sängen, segat och slösat tid åt ingenting. Men nu har hon åkt hem och jag ska väl hoppa in i duschen strax. Senare ska jag åka in till stan och möta Matilda, Kimmie, Amanda, Emma och Michelle så ska vi käka och gå på bio, ska bli riktigt mysigt! 


Trötter, som vanligt..

Idag är jag super trött! Somnade inte fören runt tre inatt och vaknade riktigt tidigt för att mitt sovsällskap skulle upp och jobba, efter det kunde jag inte riktigt somna om så det var lite små jobbigt. Hade ju kunnat plugga lite men jag drog på en film i stället och efter det åkte jag in till stan med Mia och gick runt där hela dagen, så nu är jag helt slut. Nu sitter vi hos mig och ska strax gå och köpa lite godiis fast maria vill köpa något nyttigt i stället så vi får se hur det blir med den saken.. idag blir det nog bara en myskväll i alla fall, passar bra när man har varit så övertrött som jag har varit hela dagen!



Godmorgon!

Idag vaknade jag redan vid kvart över tio och kom ganska snabbt på att man ska ställa om klockan, så kvart över nio blev hon bara. Var helt perfekt för då han jag med yogan som började halv tio. Idag var första gången jag körde yoga faktiskt med tanke på att den alltid är så extremt tidigt, men det var i alla fall väldigt skönt. Får se om jag kommer att orka upp till fler yogapass, hoppas på det! När man väl kommer upp såhär tidigt så känner man att det faktiskt är riktigt skönt, även om det inte händer ofta. Men man får så mycket tid över, i och för sig har man inte mycket att slösa den tiden på eftersom att inte en enda jäkel är vaken. Så jag ska nog springa en runda och plugga lite efter det, låter ju skit bra. Puss!




Lov

Lite skumt att jag har nästan dubbelt så många besökare när jag inte bloggar än när jag gör det, haha. Jag har inget speciellt att komma med direkt men jag kände för att skriva lite och jag har just nu inget annat för mig, så varför inte? Livet flyter på riktigt bra och det är lov, bättre kan det inte bli! Igår somnade jag och mia inte fören framåt fem så jag är riktigt trött idag, men för övrigt var kvällen igår jätte trevlig och jag träffade b la en hel del med grabbar som jag inte har sett sen i sommras om inte innan det, så det var riktigt kul! Nej nu ska jag nog sätta på en film eller kanske försöka göra något åt designen här på bloggen, om jag nu minns hur man gör.


Save my soul

Nu var det ett riktigt bra tag sedan som det blev någon ordentlig uppdatering här, har haft mycket annat för mig. Jag ska inte skylla i från mig på någonting för bloggen är ju faktiskt inte mitt liv direkt. Det har i alla fall hänt massa skoj sen sist, har bland annat fyllt år. Tackar så mycket för alla gratulationer, fina presenter och allt som ni brudar hade ordnat, super gulligt verkligen! Idag fick jag hem skolfotona och jag lägger nog ingen kommentar där, har alltid hatat skolfoto och kommer alltid att göra. Det ända som är roligt är skolkatalogen och den fick jag förstås inte idag.. Men nu ska jag kila, får se om jag återkommer i morgon, puss!  

Skola

Idag är jag jätte trött och i morse kom jag 20 min försent, men dagen har varit bra ändå. Amanda och Madde har Estetisk verksamhet vid halv två och jag ska möta min syster i gullmars klockan två, så vi tre sitter kvar i skolan och jobbar lite. Det är ju bra i och för sig, ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Sen ska jag och min syster åka och möta pappa för att äta någonstans. Kvällen är inte riktigt planerad, får se hur det blir. Men nu ska jag dra mig tillbaka till skolarbetet, puss!


Är abort okej?

Jag är så himla arg! Jag kollade precis på debatt då det handlade om abort, ska man få göra abort eller inte? Jag personligen tycker givetvis att det inte ska vara något man ska kunna utnyttja hur som helst och tro att man ska kunna använda sig utav det hur många gånger som helst, för det är fel. Men vid sådanna tillfällen som när en kvinna har blivit våldtagen så tycker jag absolut inte att man ska vara tvungen att behålla barnet. Men i alla fall, anledningen till varför jag är arg är för att under hela debatten sitter en gubbjävel och säger att det är aldrig okej med abort, även om kvinnan har blivit våldtagen, för man dödar ett liv. Visst okej, det gör man faktiskt och det är hemskt, men förstår ni hur hemskt det skulle vara både för barnet och mamman om barnet kom till genom en väldtäckt? För det första kanske inte mamman ens har råd att försörja barnet, vilket blir jobbigt för både barnet och mamman. Tänk när barnet växer upp och vill veta mer om sin pappa, vem vill inte veta vem sin pappa är? Ja det finns massor utav olika anlednigar. Men framförallt, att få höra det värsta man någonsin skulle kunna höra "Det var inte meningen att du skulle bli till". Gubben som tycker att det är okej har på allvar något fel, han kan aldrig ens föreställa sig hur det skulle vara för en kvinna i en sådan situation eftersom att han är man! Aja nu ska jag inte prata mer om det, förlåt men var bara tvungen att skriva av mig lite eftersom att jag blev så arg. Vad tycker ni egentligen, håller ni inte med mig? Eller ska man inte få göra abort vid sådanna tillfällen? Sjukt i sånt fall, kvinnan har inte valt någonstans att bli våldtagen!

Torsdag

Dagen har varit bra fram tills nu när jag tänkte skriva klart mitt referat. Självklart skulle jag glömma sladden till datan på bordet vid mitt skåp och någon kommer förmodligen att ta den.. Men just nu är det sak samma, batteriet på min data är urladdat så jag kan ju inte ens hämta mitt referat som ligger där. Blir så arg på mig själv! Jag glömmer saker överallt, hela tiden. Jaja, det får bli en pluggfri dag för mig idag, skönt i och för sig. Men kanske inte lika skönt i morgon då jag har mer att göra. Snart kommer Sophie hit så nu ska jag kila, sköt om er!


I used to laugh it off

Idag på engelska lektionen var det en kille från våran skola som pratade lite om sitt år som utbytesstudent. Jag funderar faktiskt på att åka till usa ett år jag med, det verkar så himla roligt. Men samtidigt så vill man ju inte gå om ett år när man kommer tillbaka, kneppigt det där. På eftermiddagen hade vi historia prov och det kändes som att det gick skit bra, får hoppas på att resultatet är den samma bara. Nu ska jag plugga lite matte, efter det blir det träning, sova och sedan en ny dag och då kommer min enormt saknade syster hem också! Hem är det väl kanske inte, men för mig har hon inte flyttat ner till Göteborg, det känns bara som att hon är bortrest. Ska bli jätte skönt att ha henne här över helgen i alla fall!










RSS 2.0