Vad vore jag utan dina andetag?

Tror nog inte att någon av er sitter så mycket och häckar vid datan nu när det är sommarlov, det gör i varje fall inte jag så det är väll den största anledningen till varför jag är så seg med bloggandet. Midsommar helgen var i varje fall jätte härlig, som jag nog redan sagt tidigare. Något jobbigt däremot var att det inte fanns någon dusch, haha. Både jag och Amanda tvättar håret varje dag så vi fick "duscha" i sjön och om det var kallt! Fast det är ändå lite mysigt att vara ute på skärgården utan riktig dusch osv, det är liksom så det ska vara. Orkar inte gå in på detalj om vad vi gjorde hela helgen, men vi firade midsommar, åt gott, umgicks, solade&badade och bara njöt! Men nu ska jag städa rummet, hoppa in i duschen och sedan kommer mia, puss!

Tycker inte att det blev några bra bilder alls från helgen, men här är några:

                         


Home again!

Har precis kommit hem från beas ö, vet fortfarande inte riktigt vad jag ska kalla det eftersom att det faktiskt inte är hennes ö, haha. Helgen har i alla fall varit super härlig men nu är jag helt död så jag ska strax göra de jag har längtat efter som mest hela helgen, ta ett varmt bad och sedan lägga mig och kolla på någon film, eller om jag sover direkt haha. Orkar faktiskt inte blogga idag för jag är helt slut, så jag återkommer i morgon. Hoppas ni har haft en trevlig midsommar i alla fall, pusspuss! ♥

Dåligt av Sverige

Jag bestämde mig för att kolla matchen hemma i Bålsta igår med brudarna i stället för kungsan. Eken, Daniel och Simon var med också, riktigt dåligt att Sverige förlorade bara eftersom att vi åkte ut nu. Men ja, idag fyller Bea år så jag har varit hemma hos henne och fikat med lite folk, mysigt! Just nu håller jag på att packa för i kväll åker vi brudar med ut till beas ö. Eller beas ö kanske det inte är, haha men det är så vi säger. Men det är en mysig ö där folk har sommarstugor inklusive Beas familj då, så där ska vi bo tills på söndag och fira midsommar, ska bli skit mysigt! Men nu måste jag fixa till packningen och se till att jag inte tar med mig för mycket som jag har en tendens att göra, hehe. Så det blir nog ingen bloggning förens på söndag. Trevlig midsommar på er, puss!


<3

Grattis hjärtat på födelsedagen, hoppas du får en underbar dag!


God morgon!

Både mamma, Dannie och Amanda ringde och väckte mig i idag så jag är super trött eftersom att jag somnade så sent. Men när Amanda ringde så tvingade hon faktiskt upp mig eftersom att vi ska hitta på något idag, haha så nu är jag uppe i alla fall! Igår regnade det hela dagen vilket var skit trist. Jag var iaf med Amanda och Mickan, sjöng singstar, pratade osv. Senare på kvällen var vi några stycken hos Daniel och bara chillade och myste. Nu sitter jag och velar över om jag ska in till kungsan med Fredrik och grabbarna och se matchen ikväll eller om jag ska stanna kvar i bålsta och kolla den med brudarna, beslutsångest.. Hjälp mig? Men nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig lite och sedan träffa  Amanda, puss!




Har tyvärr bara en massa gamla bilder på mig och Amanda så de fick de bli. Bilden är från avslutningen 07

Uppdatering

Det har varit så mycket de senaste dagarna så har verkligen inte haft någon tid alls till att skriva här. Men jag ger en sammanfattning över vad som har hänt, kommer säkert bli ett jätte långt inlägg. Får se om någon orkar läsa, haha.

Onsdag:
Började med skolavslutning vid 11 i kalmarkyrka där några uppträdde och rektorn höll tal. Diplom till friends och elevrådet delades också ut. Efter åt gick vi ut och samlades klassvis för betygsutdelning, blev faktiskt riktigt nöjd med mina betyg. Blev mycket tårar den dagen, kommer verkligen att sakna blå 9. Tiden med er har varit underbar! Efter avlsutningen åkte jag ganska direkt ner till borgen med Mickan, Maria, Bea, Amanda och Jossan, vi var väl där hela dagen och kvällen. De var som en avslutning med skatetävlingar, band som spelade osv. Riktigt trevligt!

               

Torsdag:
Minns inte riktigt vad jag gjorde på dagen, men åkte i alla fall och hämtade min balklänning på eftermiddagen. Sedan på kvällen var vi några stycken vid abborrberget för att gratta Johan som fyllde år. Men var inte där så länge utan åkte hem till Fredrik med Mickan, Sellis och Reim i stället.

Fredag:
Dagen var jätte stressig. Gick upp vid tio och åkte in till stan där jag fixade min balfrisyr, blev rätt nöjd. Sedan kom mamsen och hämtade mig och vi åkte direkt till relax där Marina, Alex mamma sminkade både mig och Alex. Tyckte det blev jätte bra faktiskt! Sen han jag bara åka hem, fixa naglarna och byta om innan alla brudar skulle samlas hos Bea. Därifrån åkte vi limo till balen och balen var verkligen över mina förväntingar, jätte kul var det! Efter mycket dans och mingel så skulle det vara efterfest vid futurum men där åkte polisen runt hela tiden och det hände inte mycket alls.

                               
Lördag:
Segade hela dagen med Maria eftersom att hon sov kvar hos mig. Sen åkte hon hem och jag åkte hem till Mickan där vi och Daniel kollade matchen mellan Sverige - Spanien. Synd att Spanien gjorde mål där i slutet. På kvällen gjorde vi knappt något alls, daniel åkte hem och jag och Mickan chillade med hennes lillebror och hans tvillingpolare. Haha dom är verkligen helt otroliga, världens kåtaste ungar och ändå går dom bara i 6an tror jag. Dom liksom bönar och ber om att man ska strippa för dom och ställer en massa skumma frågor, haha usch. Fast dom är riktigt roliga ändå!

Söndag:
Sov kvar hos Mickan på lördagen och när vi vaknade gjorde vi nästan ingenting under hela dagen. Kollade på film, step up 2 och den var verkligen jätte bra, mycket bättre än 1an. På kvällen åkte vi hem till Dannie och myste med henne, trevlans!

Måndag:
Idag har jag inte gjort mycket, sov rätt länge. Gick upp och städade rummet, känns bra haha. Om nån timme kommer min kära syster hit och ska vara kvar ett tag i sommar. Hon flyttade ner till sin kille i Göteborg för några månader sen och har faktiskt inte träffat hennes sen dess och gud så jag har saknat henne!


Sista dagen i skolan

Vi förlorade matchen mot lärarna idag vilket var lite trist. Men eftersom att lärarna hade en i laget som har spelat i landslaget tidigare och för att domarna var två små ungar från 7an som inte kan någonting om fotboll så var det faktiskt inte konstigt. Vi var skit bra ändå, haha! Vet faktiskt inte hur det gick för killarna eftersom att jag drog innan den var slut, men då stod det i varje fall 2-1 till lärarna satt. Tycker faktiskt att det har varit riktigt trist väder idag, men dagen har varit skön i sig i alla fall. Jag fick dilplom för flitigaste eleven också, haha. Men nu ska jag äta, sen ska jag hem till Amanda där vi ska va ett par stycken och kolla på matchen mellan Sverige-Grekland, den får ni inte missa. Heja Sverige nu! 



 
Vi förlorade i alla fall med stil !

Sommarlov om 40 timmar!

Ja om inte mindre än 40 timmar är det sommarlov och guuud så skönt! Jag har knappt förstått det själv att jag går ut 9an och ska börja i en helt ny skola till hösten, usch så läskigt. Jag känner ju inte en enda jävel som har sökt till samma skola som mig, funderar faktiskt lite på att gå här i Bålsta i stället, men det känns lite trist ändå. Men innan jag bestämer något om det så ska jag njuta som en galning utav sommarlovet som väntar! Idag har vi varit på nordiska muséet med skolan, var inte så jätte skoj. Efteråt åkte vi vidare till skansen där vi bara åt och chillade, egentligen inte nå vidare roligt de heller men med underbart sällskap blev det toppen! Slutade vid halv två och stannade kvar i stan ett tag för att köpa presenter till lärarna och åkte sedan hem. I morgon är det sista dagen för alla 9orna i futurmskolan och då har vi något vi kallar blådagen som min enhet alltid har dagen innan avslutningen, eftersom att det är tradition så är det faktiskt riktigt mysigt. Vi har olika tävlingar mellan kontaktgrupperna osv. Sedan blir det prisutdelning och diplomutdelning till 9orna som går ut. På slutet av dagen är det fotbollsmatch mellan 9orna och lärarna och i år ska vi 9or fanimej vinna, vilket jag tror att dom aldrig har gjort förr så vi får väl se hur det går, haha.

Bilder från dagen:

                                   


Bloggen har fungerat dåligt de senaste dagarna

I lördags kväll skulle vi ju som sagt ut och grilla och mysa på någon ö, men planerna blev inte som tänkt pga av att ena båten vi skulle åka med var det något fel på eller hur det var. Men i stället åkte alla hem till Amanda där det grillades, badades, sjöngs singstar och bara var allmänt trevligt! Alla drog väl hem vid halv ett då jag åkte till shell med Daniel, Alexander och Marcus för att äta lite, hehe. På söndagen hade jag faktiskt ställt klockan för att inte sova bort hela dagen, dock på halv tolv så det kanske inte var så tidigt, haha. Men har sovit så dåligt den senaste tiden så jobbigt var det ändå. Gick i varje fall upp och fixade mig lite och åkte och kollade på fotbollsmatch med Mickan mellan Håbo och Enköping, Håbo vann med 2-1! När matchen var slut åkte vi hem till Amanda där vi fikade och grattade henne eftersom att hon fyllde år igår, trevligt trevligt. Men nu är det käk så får ta dagen lite senare, lägger nog upp lite bilder också.


7 Juni

Vet ni vad, igår tog jag årets första dopp! Riktigt sent ute var jag i år men det var jag inte ensam om, varken Mickan eller Dannie hade heller badat förens igår. Till mina förväntningar så var det faktiskt riktigt skönt i vattnet, inte alls så kallt som jag trodde att det skulle vara. Nu har jag precis kommit hem och ska alldeles strax ta en iskall dusch! Var vid gröna dalen med lite folk och spelade fotboll, hur varmt som helst. Sen måste jag faktiskt se till att städa mitt rum och efter det ska jag åka och handla lite grejer till kvällen med fredrik eftersom att vi tänkte åka båt ut till någon ö med massa folk, grilla osv. Ska bli jätte mysigt!


 

Sveriges nationaldag..

..är vad det är idag och jag sitter här och äter vaniljglass med annanas till, ni ska bara veta hur gott det är! Antar att de flesta är lediga idag så det är ju skönt, nu när det är nästan 30 grader eller något skulle jag tro? Var ute med Sellis, Johan och Mattis ett tag tidigare och ja sjukt varmt var det i varje fall, men man ska väl inte klaga. Avslutningsmiddagen med alla 9or var föresten rätt trevlig, har dock inga bilder på datan än från den eftersom att det var bea som hade med sig kamera och hon har inte skickat dom än, får se om det kanske kommer upp lite bilder någon annan dag. Men nu ska jag kila, hoppas ni får en trevlig kväll! Min kväll är däremot inte planerad riktigt ordenltigt ännu, får se hur det blir helt enkelt, puuss


It goes like this

Nu när man inte har något viktigt i skolan så blir det att man sitter uppe mycket längre, så de här senaste nätterna har jag inte fått så mycket sömn, är lagomt trött faktiskt. Men det ska strax tas igen, haha. Idag har vi som hela förra veckan bara chillat i skolan, knappt gjort någonting alls. Efteråt åkte jag ner till finkan med Mickan, Bea och Amanda för att fika och prata med Pernilla om avslutningen. Satt kvar ett bra tag med Mickan och åkte sedan hem till henne och tog igen massor utav andra avenyn avsnitt som vi båda har missat och gud vad spännande det är! haha många som tycker att det suger, men inte jag faktiskt. Känns lite som att jag bara skriver här på kvällarna vilket är lite trist. Kommer förmodligen att bli så i morgon också då det är avslutningsmiddag för alla 9or på skolan, sen utställning på allt vi har gjort och efter det ska en massa brudar lira fotboll så att vi kan vinna avslutningsmatchen mot lärarna, haha. Men nu kallar sängen så god natt och sov gott!

image18

Haha

Har precis kollat igenom katalogen med alla spexfoton som vi fick hem idag. Min klass blev ju riktigt het, haha eller inte. Meningen var att vi skulle vara millitärer med temat "vi överlevde" men eftersom att vi ordnade allt samma dag fotot skulle tas så fick det bli som det blev. Fast jag tycker faktiskt inte att det var någon klass som var sådär speciellt bra de här året, menmen det är ju bara en kul oseriös grej!

                 

2 Juni

Sitter och steker med Mickan och Bea hos Mickan eftersom att vi har rast i två timmar, känns riktigt onödigt men det är ju super skönt i alla fall! Har inte haft något tillfälle alls att sitta vid datan i helgen så har inte blivit någon uppdatering. Men i fredags var jag och kollade på studentbalen  med Mia och Mickan och alla var verkligen super fina! Senare på kvällen hände inte mycket alls, träffade lite vänner. Sedan på lördagen åkte jag med Mia för att se hur det gick med hennes balklänning och den är hur fin som helst verkligen! På kvällen åkte jag hem till Martin där vi skulle va några och chilla men det blev rätt mycket folk i alla fall och det blev nästan som fest utan dricka, eftersom att det inte var många som drack, haha. Men ja det var sådär, inte så jätte skoj. Men nu ropar brudarna att maten är klar, grillat blir det ,) mums! 


RSS 2.0