När ingen annan ser

Tydligen så har dem ändrat tiderna på schemat så att passen ligger tidigare än innan, det blev alltså inte mycket träning för mig ikväll. Jag hade ju förstås hunnit med yogan men man vill ju ha lite tempo när man väl är taggad för att träna! Riktigt trist, jag får ångest av att bara sitta och tjocka mig framför tvn. Speciellt när det är de ända man har gjort den senaste veckan. Men å andra sidan så är det bra att passen är tidigare, då kommer man också i säng tidigare, vilket resulterar till mer sömn, me like! Så jag ska lägga mig och läsa lite nu, sen sova och så får jag vänta med träningen tills i morgon, då ska vi även till gymmet på idrotten så det blir skönt. Kan faktiskt passa på att rekomendera boken som jag läser just nu, När ingen annan ser som är en sann historia av Duncan Fairhurst där han berättar om sin barndom då han blev manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad av sin egen pappa. Den är hemsk, men riktigt bra. Godnatt!


Jorden kommer att gå under och jag behöver en ny design på min tråkiga blogg

Text tv säger att Mayafolket har kommit fram till att jorden kommer att gå under om si sådär tre år.. Jo men visst, hur många gånger har vi inte hört den där då! Tänkte bara att ni kanske ville veta liksom ,)

For you i bleed myself dry

Idag var jag tillbaka till skolan för första gången på hundra år! Okej, det var bara en vecka sen sist, men det har verkligen varit som en evighet. Det är både skönt och jobbigt att vara tillbaka, eller egentligen så var väl det ända jobbiga idag att ha naturkunskap som jag faktiskt hade sett fram emot. Men jag bara satt där som ett stort frågetecken och kände att jag verkligen hade hamnat fel medan hela klassen förstod i princip allting om det periodiska systemet och hur man ritar olika atomer beroende på vad den innehåller och blabla.. Ni måste förstå att jag kände mig dålig, jag hoppas att det bara är på grund av att jag har missat när jag har varit sjuk och att jag kan lära in mig allting så fort som möjligt, för jag kände mig verkligen inte hemma på den där lektionen. När jag skriver om det nu så låter det ändå ganska lätt, får ta en titt på det där lite senare. Okej att vi läser naturkunskap, men det sjuka är ändå att vi läser både naturkunskap A och B medan vi bara läser Samhällkunskap A, jag har ju för fasen valt att gå samhäll för att då få läsa samhäll också!

Men vet ni vad, jag har i alla fall lyckats övertala min mor om att få träna ikväll. Inte så mycket att försöka övertala någon om, men eftersom att jag nyligen har varit sjuk så vill hon inte att jag ska träna. Men ska vi tänka sådär så kommer jag aldrig våga gå till stranden i sommar, så ikväll tänker jag köra igång igen, ska bli skönt! Bilden är från nyår. Känner dock inte igen någon annan än mig själv, Amanda och Emma.. 



Måndag och fortfarande sjuk

Idag var jag hos läkaren eftersom att jag har varit sjuk nu i en vecka och det tycks inte bli bättre. Jag fick någon medicin mot inflamationen i luftvägarna och hostan, resten skulle tydligen bli bra av sig självt. Men stiger febern igen så var jag tvungen att komma tillbaka för då är det tydligen något som faktiskt bör kollas upp, så jag hoppas att det inte blir någon mer hög feber! Jag tror faktiskt aldrig att jag har varit såhär sjuk förut, inte vad jag kan minnas i alla fall. Brukar alltid bara vara sjuk i ungefär 2 dagar, fast inte den här gången, men det händer väl alla antar jag. Jag vill bara bli frisk så att jag kan komma tillbaka till skolan, har missat alldeles för mycket och jag förstår inte hur jag ska hinna ta igen allting. Min lärare sa i varje fall att jag skulle vila upp mig ordentligt och så skulle vi ta tag i allting när jag kommer tillbaka istället. Men det är ju trots allt inte så lätt att ligga sjuk i sängen hela dagarna och bara känna hur stressen kryper när man ligger efter i både skolan och med träningen. Ska försöka göra lite matte tal nu åtminstone, puss


Se vad ni missade, han var bäst!


Destroy everything you tuch


Chris Brown var grym!

Ja han var så braaaa och snygg dessutom, helt obeskrivligt! Ni som inte var där missade något kan jag tala om! Mer än så orkar jag inte berätta just nu för jag är så fruktansvärt förbannad så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag brukar aldrig vara arg och jag har aldrig varit såhär arg i hela mitt liv så jag ska ut och springa nu, men jag kommer ramla och bryta benen för det är så jäkla halt och jag är fortfarande sjuk så jag kommer bli sjukare än någonsin! Men just nu har jag ingen lust till att bry mig, det bara kryper i kroppen på mig och jag måste ta ut min ilska på någonting då det bästa för mig är att gå ut och springa av mig. Bäst att jag gör det på en gång innan min förbannade irritation går ut över mina nära och kära. Hejdå!


Chris Brown



I natt hade jag väärldens underbaraste dröm och jag blir så irriterad när man har en super bra dröm, så vaknar man upp och inser att det visst inte var på riktigt.. men det sägs ju att drömmar kan bli verkliga ,) Idag mår jag faktiskt mycket bättre än vad jag har gjort det senaste dagarna så jag är glad! Jag är dock inte riktigt frisk ännu, men jag har ingen feber eller liknade så det är ju skönt, perfekt till kvällen också. Jag, Amanda, Evelina och Evelinas vän ska ta halv fem tåget till stan, så ska vi käka någonstans och sedan bege oss mot hovet där chris brown spelar, åh så jag längtar! Han är inte direkt min största idol men riktigt bra är han ändå. Jag tror att jag måste försöka plugga lite nu, jag har verkligen ångest över att jag har varit sjuk och missat en massa från skolan. Vi har tydligen fått en massa uppgifter nu när jag har varit borta, jag vill inte ens tänka tanken på hur stressigt det kommer bli när jag är tillbaka. Jag som hade tänkt sätta igång med träningen den här veckan också, men självklart blir man sjuk, jag som alltid annars brukar vara frisk. Så nästa vecka är det hårdträning som gäller så att jag blir av med de här hundra extra kilona som jag har lagt på mig under julen och frammåt. Ja ni läste rätt, julen! Jag har inte tränat något sen innan jul och det var ju ett tag sen nu, inte bra inte..

Sjuk..

Har råkat ut för någon jäkla influensa och det är inte roligt kan jag tala om. Natten mellan måndagen och tisdagen och hela gårdagen låg jag i sängen med 40 graders feber, inflamation i luftvägarna, halsont, hosta, magont, huvudvärk och ja, nästan allt man kan tänka sig. Fyfan säger jag bara, jag kunde inte ens röra mig från sängen, orkade inte ens slå på tvn eller datan heller. Tack vare all alvedon så har i alla fall febern sjunkit lite och jag är lite piggare. Jag burkar alltid önska att jag ska bli riktigt sjuk så att jag slipper allt plugg och bara får vara hemma och vila, men när man väl ligger här så är det ett rent helvete. Så typiskt att jag ska bli sjuk just nu också när vi knappt har något att plugga, så aldrig får man koppla av ordentligt. Idag har vi första naturkunskapslektionen också som jag inte vill missa och på fredag är det chris brown så jag verkligen bönar och ber om att bli frisk tills dess! Nu tycker ni säkert att jag låter väldigt självisk, men mår man såhär så får man faktiskt tycka lite synd om sig själv. Men vet ni vad det läskiga är? Jag har pratat lite med mina kära vänner och både Mickan, Amanda, Evelina och Dessi är precis lika sjuka som jag, jag trodde verkligen att dom skämtade med mig först, men nej. Amanda berättade att även Lisa också var sjuk och alla blev vi sjuka precis samtidigt, riktigt läskigt.. Ni får krya på er i alla fall! Jag börjar undra ifall det var något från lördagen fast alla som var här är ju inte sjuka nu, men det måste ju ha varit någon som har smittat oss eller så. Nej nu ska jag kika lite på the hills och försöka bli frisk, det suger att vara sjuk..
 

Måndag och snö

Jag glömde helt bort att berätta igår att jag har fått jobb på några kvällar i veckan och helger, och jag är verkligen överlycklig! Jag har sökt jobb som en tok och ändå är det inte en enda som har hört av sig. Men så i fredags ringde en kille upp mig och frågade i fall jag fortfarande ville ha jobbet och självklart vill jag det. Men ärligt talat så vet jag knappt vad det är jag ska göra, det ända jag vet är att jag då jobbar med telefonförsäljning för cancerfonden, men det jag tyvärr inte vet är i fall jag jobbar på provision eller inte. Gör jag det så vill jag ju helst inte ha jobbet, om det heter provision ens? När man får lön beroende på hur mycket man har sålt ni vet? Det känns ju i alla fall lite jobbigt, jag menar, tänk i fall man jobbar en hel dag utan att ha sålt någonting alls och så får man ingen lön för det! Nej men idag ska jag i alla fall vara där 17.00 och prata lite med dom, sen jobba till 20.00. Eftersom att det ligger i gamla stan så har jag suttit kvar i skolan, känns ju lite onödigt att åka hem. Men Kimmie var kvar ett tag och sedan roade dessi mig på msn, så tråkigt har jag inte haft. Planen var väl att plugga lite men tiden gick så himla fort och tro det eller ej, men vi har ändå knappt något att göra i skolan nu, för första gången på hundra år! Så himla skönt och eftersom att jag redovisade franskan förra veckan så är jag ledig i morrn, weei! Jag fick min engelska redovisning uppskjuten tills på måndag också som egentligen var tills på onsdag och mer än det har jag inte ens att plugga, förutom matte som man förstås alltid kan plugga. Men terminens matte schema är ju ett skämt, vi har ungefär 20 tal i veckan att göra bara, medan vi hade nästan 100 tal om inte mer i veckan under höstterminen. Fast jag ska inte klaga, det är ju bara skönt! Nej det är inte så kul att höra om skolan och vad jag skriver mycket, men jag sitter ju faktiskt här i min ensamhet så jag måste skriva av mig lite. Eller jag sitter i alla fall med Jens och Marcus som håller på att rätta våra uppdrag, spännande! Det var tydligen en tjej som hade suttit och gjort sitt uppdrag om lämnat in det lite, lite försent och lärarna tar inte emot det så nu planerar dom att göra ett nytt uppdrag åt henne, stackarn. För er som inte vet vad uppdrag är så är det en stor uppgift vi har två gånger per termin där fyra olika ämnen ingår och i det här uppdraget som vi precis lämnade in skrev vi en uppsats om Sverige - makt och demokrati både historiskt och i nutid. Jaja..

Förresten, snöar det något hemma i Bålsta? Här snöar det som bara den och det ligger redan massvis av snö på marken! Jag som trodde för en vecka sedan att vintern var över och att våren var på gång, men nejnej.. Nu ska jag skriva ut lite saker, sen plugga lite kanske. Kommer ju vara helt död när jag kommer hem, har jätte ont i huvudet, i halsen och ner mot lungorna, vill verkligen inte bli sjuk alltså. Kände redan i morse att jag inte mådde så bra så jag skulle ta med mig ipren, men tror ni att man kommer ihåg det med mitt minne? Min lärare skulle i alla fall kika i fall hon hade något, snällt. Hoppas ni har haft en bra dag, puss

Back on track

Hallå mina vänner! De senaste två veckorna har jag haft fult upp i skolan med inlämningar osv så jag har nästan bara spenderat all min tid i skolan, biblioteket och sängen. Det resulterade i alla fall till ett mvg i slutbetyg i religion eftersom att kursen nu är slut, så jag är glad! Men nu är det i alla fall lugnt på skolfronten ett tag och i fredags var jag ledig så jag sov bara hela dagen, gick till mickan på bcjf och sen gick vi tillbaka hit så färgade jag hennes hår, det blev fint faktiskt. Kvällen spenderade vi hos Martin med honom, Dessi, Daniel och Stefan, riktigt mysigt. Och igår då, då hade jag middag här hemma med mina älsklings flickor, sen blev det lite krök och senare var det plötsligt massor utav folk här. Men det var trevligt, förutom att jag blev lite smått irriterad på vissa idioter, men det är sådant man får räkna med. Hahaha och någon hade ställt vårat smörpacket i kattlådan!? Hur jäkla borta får man vara liksom, jag letade som en galning efter det där smöret idag och så står det i kattlådan! Haha folk är fan sjuka alltså.. Nej nu ska jag nog dra igång en film, mer än så orkar jag inte göra idag. Pusspuss

Ett stort grattis till Dannie som blir 17 idag också, hoppas du får en super bra dag <3




vill bortbortbort

Skolan börjar i morgon och jag vill ingenting annat än att komma låångt härifrån..


Jaha..

I morse när jag vaknade gick jag ut och sprang och rensade tankarna lite, var verkligen jätte skönt. Det var perfekt springväder, soligt och kyligt! Efter det så solade jag lite, sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer.

I några veckor nu har jag funderat över det här med skolan och jag vet varken vad jag vill eller inte vill. I Fredags var första gången jag ens sa till någon att jag har funderat över att byta skola eftersom att jag alltid bara har trott att det har varit någon löjlig tanke jag har haft. Men tydligen inte eftersom att nu funderar jag så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till längre. Jag vill byta av många olika anledningar, men jag vill också stanna kvar av flera olika anledningar. Och om jag ska byta då, då finns det ju inte mycket annat att byta till än Bålsta, men det är ju inte vad jag egentligen vill. Men jag orkar inte leta runt efter en ny skola för det är ju inte säkert att den är så mycket bättre och det är inte säkert att bålsta skulle vara så mycket bättre för den delen heller.. Åh jag blir tokig! Jag blir så ledsen över mig själv för att jag inte bara kan vara nöjd med så jag har det. Men jag trivs inte med allting helt enkelt och det är ju faktiskt min skola, där man spenderar en väldigt stor del utav dagarna och för att man ska prestera bra så måste man ju såklart trivas. Jag vet verkligen, verkligen inte vad jag ska göra och ingen kan ju heller hjälpa mig eftersom att det bara är jag som kan bestämma, det här suger..

Nog om det, det är ingenting jag har lust att tänka på nu. Johan fyller ju förresten år idag! 18 till och med, så ett stooort grattis till dig sötnos! Tyvärr får man ju inte gratta honom eftersom att han befinner sig i USA ett år. Vad härligt det lät, USA i ett år och 18, allt jag egentligen begär just nu. Visserligen är inte 18 något speciellt i USA men fasen vad skönt sen när man kommer hem. Nej nu ska jag inte sitta här och babbla, ikväll ska jag nog ta det lugnt med maria och mickan som kom hem från thailand igår. Hon kommer väl förmodligen att vara skit bruuun. Pusshej! Bilden är gammal, Johan har mina kläder på sig haha och jag är allmänt ofräsch, men jag hade ärligt talat ingen bättre så lite får man väl ta och bjuda på.


1 Januari 2009

Idag är det år 2009 gott folk och jag hade skit trevligt igår! Hoppas ni hade det med. Jag, Maria, Amanda och Michelle förade först lite hos Amanda och sen tog vi oss till långholmen där nyårsfesten höll hus som Sandra, Emma och deras vänner hade anordnat. Dom hade gjort ett jätte bra jobb måste jag faktiskt säga och jag och förmodligen nästan alla andra hade kul! Vi träffade några söta grabbar också som var före detta bålsta bor, lite kul faktiskt. Dom skulle tillbaka till bålsta senare och vi bestämde oss för att efterfesta lite hos en av dom, Christopher. Så vi tog sällskap till Bålsta och det tog tid kan jag säga! Halv sju var vi väl framme i Bålsta och alla var helt slut så vi skiljdes i stället åt för att bara få åka hem och sova. Maria vaknade vid ett och åkte hem men jag somnade om på en gång tills jag blev väckt för en halvtimme sedan av mamma som hade gjort lite mat. Så nu har jag ätit och ska lägga mig i sängen igen och kika på en film för ikväll orkar jag verkligen inte ut nångonstans, jag är helt slut. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig igår så jag har inga bilder att lägga upp, men jag är säker på att andra har en massa bilder men dom kan man ju undra om man ens vill se.. Nej, hejdå och gott nytt år! 



  

RSS 2.0