.

Godmorgon! Jag är tydligen inte den enda som är uppe, grabbarna har lanat i natt så dom sitter inne på msn, haha. Har aldrig förstått mig på det där med lan, känner man någon kille som aldrig har lanat liksom? Jaja vi tjejer har våra saker killar inte heller förstår sig på satt.. Halv fem pep i alla fall klockan och jag blev livrädd! Man, eller jag i alla fall blir helt borta på mornarna och förstår inte vad som händer. Först trodde jag att det var första dagen i gymnasiet haha, så lite ont i magen fick jag tills jag insåg att så var det inte. Nu sitter jag och äter lite frukost som man iofs även får på planet, men så länge orkar jag inte vänta. Usch jag har bara sovit i två timmar och nu börjar jag faktiskt känna att jag är lite trött, menmen.. Är faktiskt jätte nerövs, vet inte riktigt varför, men förmodligen för att jag inte är så förtjust i att flyga, speciellt inte att landa! Jag tycker verkligen att det är skit läskigt, men jag hoppas på att det går bra i alla fall.. Föresten för er som inte vet så ligger Nordmaling uppe i norrland haha. Men nu måste jag kila, puss!

Hoppas du får ett toppen år i USA!


Stressigt

Idag har jag bara legat ute och solat med Mickan hela dagen, har verkligen varit super skönt väder alltså! Framåt kvällen gjorde vi i ordning oss osv och så åkte vi hem till Stefan. Han ska ju flytta upp till Sundsvall och gå på något slags fotbollsgymnasie och innan jag kommer hem så har han redan dragit så jag var tvungen att säga hejdå idag. Känns lite tråkigt, men han kommer nog få det skit bra! Så har han faktiskt lovat att han ska komma ner och hälsa på då och då också. Vi var väl inte där så jätte länge, åkte ner till centrum med Johan och J för att handla fika, hehe. Sedan åkte vi upp till Martin Buss där vi var lite folk som fikade och sa hejdå, för min del ännu gång. Martin åker till Usa i morgon och blir borta i 10 månader! Johan och Fredrik ska snart också dit i 10 månader men dom åker väl inte förens i början av augusti tror jag. Usch känns jätte tråkigt att säga hejdå verkligen, men grabbarna kommer ju att få ett skit härligt år verkligen! Jag är faktiskt lite avis, fatta bo där nere och gå high school och allt, fyfan vad härligt! Men det är ju ändå lite läskigt att dom ska bo hos en familj dom aldrig har träffat och allt de där, haha tycker jag i alla fall. Nu kom jag på att Dannie åker ju till Usa ett år också, eftersom att den lyllosen har hus där osv så ska hon börja high school där. Fy vad många det är som åker iväg nu, vad man kommer att sakna alla, usch vad hemskt .. Men ja, i morgon ska jag upp halv fem! Ska ta tio över sex tåget härifrån station till Jakan, så plockar Mia och hennes låtsas pappa upp mig och så skjutsar han oss till arlanda och så flyger vi därifrån halv nio upp till Nordmaling. Fråga mig inte hur jag ska orka det, men vet ni vad det värsta av allt är? Jag har inte ens börjat packa! Inte en endaste liten grej har jag packat ner, det är ju sjukt. Jag kommer ju kanske vara klar minst två timmar innan jag ska upp igen, så varför ens då gå och lägga sig? Inte har jag en aning om varför jag sitter här heller i stället för att börja packa. Så är jag så himla trött också, guud jag kommer aldrig orka! Men jag måste nog ta och sätta lite fart för lite sömn vill jag i alla få. Bloggning blir det förmodligen i Nordmaling så vi hörs, pusshej!

Lite bilder från kvällen:

                  





sweet

Kände mig riktigt jäkla fet efter flera timmars degande framför tvn tidigare idag, så jag röck upp mig och gick faktiskt ut och sprang. Kändes skit bra eftersom att det var ett tag sen, vet inte vad som har hänt men känns som att jag inte har tränat någonting alls på eevigheter, inte bra. Men det ska jag försöka ändra på! Tänkte bara vara hemma och mysa med min syster nu på kvällen men Bea ringde och hörde om jag skulle med ut och gå, så det blev powerwalk med snack om ett och annat för våran del, super skönt! Slutade med att vi kom hem till Bea, bytte om och cyklade ner till vattnet för ett kvällsdopp, hehe. Mötte även grabbarna från klassen också, eller gamla klassen kanske man ska säga nudå.. Åkte iaf hem till Bea sen igen, snackade lite osv och så fick jag sedan skjuts utav beas mamma hem och nu sitter jag här. Men tänker faktiskt gå och sova snart så att jag slipper sova bort hela dagen imorgon, men regnar det så spelar det ju iofs ingen roll. Jag läste faktiskt någonstans härom dagen att sitter man uppe sent på nätterna och sover på dagarna så leder det till viktuppgång (?) Vet inte riktigt om det stämmer men inte låter det bra i alla fall, haha. Godnatt på er, sov så gott!


Bea och jag för någon vecka sen

Hemma igen

Hej alla glada! Kom tillbaka till lilla bålsta igen igårkväll, men är dock inte hemma länge alls. Jag och Mia flyger till Nordmaling på torsdag morgon, ska bli skönt eftersom att det ändå inte händer så mycket här hemma. Smögen var i alla fall helt underbart! Hur mysigt som helst och nere vid hamnen verkligen kryllade det utav hetingar. Vad vi gjorde hela dagarna orkar jag faktiskt inte berätta, men mysigt hade vi det! Vädret var däremot inte riktigt med oss och det var ju lite synd. Efter många om och men bestämde vi oss för att åka till Lidköping på torsdagen där det var mycket bättre väder. Där träffade vi urgulliga grabbar från norge som hade bilat ner med sin balla bil bara för att tälta där(?) Haha fick aldrig riktigt klart för mig varför, men dom var i alla fall as sköna. Lite kul var det också när man ibland förstod nada av vad dom sa, har alltid trott att man ska förstå norska galant, men nej tydligen inte. Mer än så orkar jag faktiskt inte berätta. Bilder från veckan blev det väldigt ont om eftersom att batterierna på min kamera tog slut, rätt tråkigt. Jaja än så länge vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra idag, har bara setat och degat framför tvn nästan hela dagen hitils, känner mig skit seg. Men nu ska jag försöka pigga till mig lite, hoppas ni har haft en härlig vecka med mycket sol!



Smögen

Idag har jag packat, städat mitt rum och hela köret. Har faktiskt inte hunnit med så mycket annat måste jag säga. Åkte hit till Mia runt fyratiden och har varit här sen dess. I morgon drar vi till smögen i en vecka, ska bli så himla mysigt! Tycker att det är konstigt att inte många alls vet vad det är. Men i alla fall så är det som flera små öar som ligger vid västkusten lite ovanför göteborg och jag hoppas verkligen på kanon väder nu också. Vet inte om det blir någon uppdatering under veckan men annars hörs vi om en vecka. Ha det så skönt nu vart ni än kommer att befinna er, pusspuss!

ss

Obefintlig kärlek

Härom dagen åkte jag in till stan med min syster Sophie, fikade och sedan bjöd hon mig på bio. Tack för det, var super mysigt! Vi såg The happening, rätt bra faktiskt men hemsk. Det var ingen sån där film man vill se flera gånger, men jag tycker ändå att man ska se den, haha. Idag har jag solat och badat med Mickan, men mitt i allt så blev det oväder så vi gick in och chillade större delen av dagen. Nu på kvällen har jag inte haft någon lust till att gå ut så jag kikade på någon skum film med min syster och hennes kille. Kan ju påpeka att det inte var så värst mysigt att kolla på film samtidigt som man satt ensam med ett gulligt par, eller vad tror ni? Haha ja ni kan ju tänka er själva. I morgon står klockan på 10.00 för att gå upp och städa, tvätta och packa osv! Så nu ska jag ringa och snacka lite med Mia sen blir det sängdags för min del. Återkommer förmodligen i morrn, puss!

klöi

Sämst sommarväder

Söndagen hos Simon var rätt trevlig, kunde ha varit roligare men man gör de väl till vad man vill! Igår var jag riktigt tråkig, var bara hemma och segade/sov hela dagen. Fast jag tippar på att det beror på de här usla vädret, man orkar inte göra så mycket. Hände en väldigt äcklig grej också, jag letade efter något i ett skåp så stod det en väska som är av väldigt tjockt skinn i skåpet och i den låg det verktyg. Men i alla fall så skulle jag lyfta på den här tunga väskan, men inte i handtagen, utan jag tröck hårt som fan på sidorna för att lyfta upp den. Tydligen så hade en sån här stor, vass kniv gått igenom väskan så den stack ut ungefär 3 cm och det var rakt på den jag tröck handen. Jag kan verkligen inte beskriva hur obehagligt det var och det bara rann blod från hela handen och det gjorde ont i hela handen inklusive fingrarna och ända upp till axeln, fy vad hemskt det var! Inte nog med det, när det hade slutat blöda och mamsen skulle hjälpa mig att linda in handen och grejer så började jag må skit illa, allting snurrade, jag såg ingenting, fick lock för örona och så bara ramlade jag ihop! Det var som att jag svimmade men ändå inte eftersom att jag fortfarande var vaken. Låter kanske lite mesigt, men jag trodde verkligen att jag skulle dö, haha. Fast jag antar att det bara var för att jag blev rädd, var nog inte så farligt som det låter men hemskt var det, usch. Det man kan undra lite över är ju varför den där jäkla kniven inte låg i sitt fodral(?) Jaja, det är bättre idag och det är väl huvudsaken, fast kan dock knappt använda höger handen så mycket och det suger ju. Men ska nog ändå gå med mamma till vårdcentralen om ett tag för att kolla så att det inte är någon fara. Senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle kanske hitta på något med sötisarna Bea och Amanda (: Men får se hur det blir, puss så länge!

Ge mig stekväder!

ojpå

Bilden är nån gång från sommaren 07

-

Nu var det ett bra tag sen det blev någon uppdatering. Egentligen har det väl inte hänt något sådär jätte speciellt under den senaste tiden så jag har inte så mycket att berätta, förutom att jag var på allsångs premiären och anders lundin satt med mig och mina vänner och sjöng så vi var med i tv, hehe. Lite ballt tycker jag! Håkan var där och sjöng och han var som vanligt underbar. Annars har jag bara ägnat mig åt sådant man brukar på sommarlovet och så har jag varit på hamnfestivalen som var jätte trevligt.  Ikväll ska jag + en massa annat folk hem till Simon och umgås, grilla, bada jacuzzi förhoppningsvis och bara ha det trevligt. Tror det kommer bli riktigt mysigt! Jaja, jag ska i varje fall försöka uppdatera lite oftare, vi får se hur det går. Men nu kommer Maria så vi ska dra och handla kött att grilla osv. Pusspuss!

På riktigt!

Dannie här, Susanne och Mickan små bråkar/leker. Dom är jättegulliga. Haha fast allt man hör är "aj det gör ont på riktigt"  Fast nu sitter Susanne på Mickan så jag tror att Susanne vinner den här fighten, för hon är biffen :D
Jag ville bara säga att dom är mina jättesöta vänner. Vi har sjukt roligt tsm och dom är guldvärda.
Nu ska vi fixa oss sen gå och köpa glass. MUMS =)



SUSANNE OCH MICKAN ÄR MINA SNYGGINGAR //Dannie <3

RSS 2.0