-




Tisdag

Idag har jag varit hemma för att jag har haft feber som har gått upp och ner hela tiden + förkylning. Men just nu mår jag jätte bra i alla fall, så skola blir det i morgon igen. Då har vi första provet i historia också, hoppas verkligen att det går bra. Så idag har jag alltså knappt gjort någonting, följde med mamsen till hennes jobb i morse för att kolla mitt blodsocker eftersom att jag har mått dåligt på sistone. Det var i varje fall lite lägre än normalt men förmodligen inget farligt så det är ju skönt.. Sen har jag bara segat resten av dagen och faktiskt pluggat lite också. Nej nu börjar det bli sovdags, ska upp extra tidigt för att Amanda och Emma vill mötas tidigare och ta en latte innan skolan, haha så jag måste alltså ta ett tåg tidigare om jag nu orkar det. Men det får vi se, godnatt!

Förresten så ringde Emma mig tidigare idag och berättade att hennes lillasyster kom idag och gud så glav jag blev, fast Emma lär ju vara ännu gladare förstås. Grattis måste man ju säga i alla fall!

Lördag

Hallå, idag är jag riktigt seg. Gårdagen var i varje fall jätte trevlig, fest i hägerstensåsen med Emma och Sandra och sedan åkte vi vidare till något ställe men jag minns inte riktigt var. Så mötte vi Michelle och Amanda också! Orkar inte berätta så mycket men det slutade med att vi åt på ett mysigt nattcafé och tog en taxi hem till Emma där hon, jag, Amanda och Michelle slocknade på en gång i Emmas säng och det var riktigt trångt måste jag säga, men mysigt. Hade i alla fall en riktigt trevlig kväll med er tjejer! Minns inte riktigt när vi vaknade idag men lite senare åkte jag, Emma och Amanda och lunchade i stan och kollade runt lite. Försökte hitta en jacka men jag hittar verkligen inte någonting jag vill ha, så jobbigt. Men i alla fall, nu har jag nästan precis kommit hem och ikväll ska jag vara med mina älsklingar Maria och Mickan. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men förmodligen blir det bara en myskväll, mer än så orkar jag nog inte heller så det blir skönt men vi får se hur det blir, puss!

Jag älskar er


Fredag

Äntligen är det helg så att man både får roa och vila ut sig, skönt! Som vanligt på fredagar har vi Etid hela dagen och jag och Michelle var där och jobbade ett tag, sen kom även latisarna Emma och Amanda och vi satt i skolan och gjorde i princip ingenting. Jag och Emma åkte hem till henne vid halv ett kanske och nu ligger jag här i hennes säng medan hon duschar. I kväll blir det fest och i morgon kommer Mickan hem från Turkland så jag antar att jag ska träffa henne, mysigt. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll! Jag snodde en söt bild på Emma här från hennes data också, hihi


Vintermys

Satt och kollade igenom lite gamla bilder tidigare idag och jag längtar faktiskt tills det blir riktig vinter. Tänk er själva vad mysigt, speciellt det här!


Torsdag

Nu är det redan torsdag igen, förstår inte hur det kan gå så snabbt. Fast ändå så känns det som att både Mickan och Matilda har varit i turkiet nu i hur många vekor som helst! Idag har skolan varit riktigt rolig, har dock varit riktigt trött eftersom att jag har sovit hur lite som helst den här veckan. Idag sa Amanda till mig: "Jag har sovit skit mycket inatt, nästan för mycket tror jag!" Jag frågade då hur mycket hon hade sovit och hon svarade 5 timmar! 5 timmar alltså, människan måste ju skämta med mig, om jag ska vara pigg på vardagarna så måste jag sova ungefär 10 timmar men hur ofta inträffar det? Tänk om man kunde ha det så lyxigt som Amanda och endast behöva sova hälften av så mycket som jag gör nu, förstå vad mycket man skulle hinna med då! Aja i skolan hade vi alla fall samhällskunskap som är mitt favorit ämne så det var riktigt intressant. Sedan hade vi idrott då vi körde badminton och squash och fasiken vad kul det var, har så himla roligt hela tiden för övrigt i skolan också! Nu ska jag plugga lite och sen blir det träning vid åtta, pusspuss


Tisdag

Hallå! Tänkte bara dra ett snabbt inlägg om jag hinner. Idag kunde jag lika bra ha tagit mig en riktigt lång sovmorgon eftersom att jag har suttit i skolan hela dagen och inte gjort ett enda dugg, men jag är glad ändå så vem bryr sig egentligen. Vi hade ju som sagt skolfoto idag också som egentligen skulle börja 15.20, men gruppen innan oss var så seg så allt blev försenat och vi kom väl inte iväg från skolan fören halv fem. Åkte då till östermalm och tog en fika med Emma, Amanda, Michelle och Johanna, riktigt mysigt. Jag är verkligen glad över att jag har hamnat i eran klass, jag trivs jätte bra med er och det blir bara bättre och bättre för varje dag! Ja och nu har jag i alla fall precis kommit hem och ska springa iväg och träna utan någon mat i magen, får väl se om jag kommer att orka det verkligen eftersom att jag redan är super hungrig. Men jag har inte hunnit äta och inte hinner jag heller, men nu måste jag kila. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag, det har jag, puss  

-


Måndag

I natt sov jag bara 4 timmar så jag är riktigt trött idag, ska väl nog sova om inte alltför lång tid. Imorgon har vi Etid hela förmiddagen i alla fall så jag kan ju sova ut, men jag ska nog vara med på den ett tag så att jag får lite arbete färdigt så det blir väl inte så mycket sovmorgon ändå. Vi har skolfoto i morgon också och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, orkar faktiskt inte bry mig. Skolfoto suger, man blir lika dålig varje år! Har inget speciellt att säga, men här kommer lite bilder från knc med skolan. Kan inte påstå att de är så speciellt fräscha, haha men vem var pigg och fräsch de där dagarna?

             


helt slut

KNC i saltsjöbaden med skolan var verkligen super kul (bilder kommer), mycketmycket roligare än vad jag hade förväntat mig! I natt så var vi ett par stycken som inte sov någonting alls på hela natten, utan vi var vakna och gjorde lite allt möjligt ända tills det var dags att gå upp igen. Jag har alltså inte sovit på omkring 36 timmar kanske så jag är verkligen helt död vilket märktes idag, även på alla andra som slumrade till ett antal gånger under dagen under arbetena vi höll på med. Jag orkar inte berättat allt vi har gjort, men jag kan säga att roligt hade vi det i alla fall. Mina ögon svider och jag är så trött så att jag knappt ser var jag skriver, dock är jag piggare nu än vad jag var tidigare idag. Tänkte i varje fall gå och lägga mig och sova bort den här hemska huvudvärken i någon timme. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, det tar jag när jag går upp sen, om jag ens kommer upp haha. De här två dagarna har varit jätte mysiga, tack för de alla sötisar!

coldplay


Vill ni veta något riktigt trist? Ikväll spelade coldplay i globen och jag satt hemma eftersom att biljetterna var helt slut sålda när jag och Mia skulle boka även fast vi inte var sent ute, dåååligt.. Madde den lyllosen hade i alla fall hunnit fått tag på biljetter i tid och jag är verkligen avundsjuk!

we need that rule

Dagen har varit helt okej, jag och Matilda satt kvar ända till fyra och pluggade lite franska, fick kanske inte så mycket gjort men ändå. Sen jag kom hem har jag knappt gjort någonting alls faktiskt, tiden har verkligen bara runnit iväg. Jag tänkte ju egentligen läsa lite ur min svenska bok eftersom att jag ligger efter lite grann med den men den hade tydligen Daniel så det gick ju inte, haha. Jag hoppas han tar med den i morgon i alla fall, annars kommer jag att ligga alldeles för mycket efter. På torsdag åker vi i alla fall till kunskapsgymnasiets observatorium eller vad det heter vid saltjöbaden och övernattar där osv, ska bli kul, eller det hoppas jag att det blir i alla fall! Men nu måste jag kila till träningen, puss


söndag

Då var helgen nästan över, igen. Men jag får ingen ångest för de, helgen har varit skön och jag ser fram emot skolan. Kvällen igår blev inte riktigt som planerat, mina planer ändrades hela tiden så tillslut visste jag inte vad jag skulle göra. Det slutade i alla fall med att jag chillade med Max större delen av kvällen/natten, trevligt var det. Träffade Johan, Emil och Gustaf som var en aning dragna också på vägen hem, länge sen man såg dom grabbarna så det var trevligt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller jo jag ska plugga men det är inte direkt något jag ser fram emot. Egentligen skulle jag bara vilja sova hela dagen, är så trött och har träningsverk nästan överallt, uusch.. men ikväll ska jag i alla fall träffa Jonathan.

Nej nu börjar jag få lite panik eftersom att Mia aldrig ringer mig! Sötnosen själv är ju och träffar en annan sötnos och hon har ju varit borta i snart tuusen timmar känns det som. Tror ni att man vågar ringa? Man vill ju inte störa förstås, haha nej jag får nog sitta här i stället och försöka hålla tålamodet tills hon hör av sig, tråkigt..


you look so fucking good

Halloj! Idag har jag verkligen hunnit med mycket även om det inte har varit något speciellt. Ställde klockan på 10.00 men jag vaknade av mig själv vid 09.10, helt sjukt. Egentligen var jag ju faktiskt riktigt trött och hade inte sovit klart men jag gick upp i alla fall vilket är väldigt olikt mig. Gick i varje fall och körde hårdträning i två timmar och fasiken vad skönt det var sådär tidigt på morgonen! Resten av dagen har jag tvättat, städat mitt rum, fixat naglarna, till och med pluggat massor av matte och ändå är klockan inte ens sex än, känns ju skit bra verkligen. I kväll ska jag träffa Alexander som jag inte har träffat på ja, jag vet inte hur länge. Ska bli mysigt, har faktiskt saknat honom. Desvärre vet jag inte riktigt vad vi ska göra än, men det visar sig. Nu ska jag äta, ha en trevlig kväll!  

fredag

Jag sitter och kollar lite på "smygtittar" av andra säsongen på andra avenyn. Ska bli spännande när det börjar igen den 21 september, glöm inte bort att kolla! Åkte hem från skolan vid halv ett idag tror jag och vi tjejer jobbade verkligen effektivt idag så mycket har vi fått gjort. Jag är verkligen jätte nöjd och glad över mitt gymnaiseval, jag trivs verkligen super bra med allt! I vanliga fall brukar ju första tanken på mornarna innan man går till skolan vara; "nej, inte skola nu igen.. undrar om man kanske ska vara "sjuk" idag?". För mig är det helt tvärtom, jag vill absolut inte missa skolan, men det är ju faktiskt bara possitivt satt. Fast i och för sig så kanske det blir värre när skolan har varit igång ett tag, men det tar vi då. Ikväll tänkte jag och Maria egentligen gå på bio, men så blir det nog inte eftersom att det var något strul med deras hemsida. Så ska kanske hem till Jonathan i stället, men kvällen är inte helt bestämd än så vi får se. Hoppas ni andra får en trevlig fredagskväll!


Rihanna - Disturbia


stay with me

Det är sjukt vad tiden går snabbt, man hänger ju knappt med. I morgon är det redan fredag igen! Dagen har varit jätte skön, hade första riktiga idrotts lektionen då vi var i enskede rackethall och körde badminton. Jag och Matilda körde med Vincent och Daniel och dom var kanske lite, eller mycket grymmare än oss haha, men det var kul ändå. Efter de åkte jag hem, slumrade till en timme och gick sedan och tränade. Mer än så har jag nog inte haft för mig egentligen, låter kanske tråkigt men man hinner ju knappt göra så mycket nu när skolan är igång. I morgon är det fredag vilket betyder att jag inte har några lektioner, så skönt! Men eftersom att vi har lite att göra så ska jag vara där och jobba ett tag i alla fall.

Föresten, någon mer än jag som märkte att det var riktigt kallt idag? Tycker jag i varje fall, i alla fall om man jämför med vad det har varit alla dagar hittills. Usch jag är verkligen så avundsjuk på alla som åker utomlands nu, Amanda åkte till Spanien igår, Mickan och Matilda åker till Turkiet snart och ja säkert är det många fler. Det kommer bli kul att gå runt helt blek bland alla negrer sen, verkligen! Men å andra sidan så tycker jag faktiskt att det ska bli mysigt med både hösten och vintern.



 


Find compfort in pain


Tisdag

Då var ännu en skoldag avklarad även om hela dagen inte har gått riktigt som jag velat ända sen jag steg upp i morse och än har den inte slutat, usch. Men alla har väl sina dåliga dagar helt enkelt, antar jag. Idag har jag inte fått mycket arbete gjort alls i skolan eftersom att jag var så otroligt trött och seg ja, dålig dag som sagt. Igår jobbade jag i varje fall sjukt mycket, jag och Emma gjorde huur mycket som helst verkligen i matten, skit bra! I 9an hatade jag verkligen matte och jag rent ut sagt sög på det, men nu gör vi i princip samma sak och det går galant! Förklaringarna i den här boken vi har nu är super bra och jag förstår verkligen allting. Undrar om det är jag som har blivit bättre eller om förra boken bara var dålig?  De sist nämnda lät nog mest rimligt, hehe. Nej jag har inget vettigt att säga så jag ska nog gå och göra mig något att äta i stället eftersom att jag är ensam hemma. Har inte ätit något alls sen 10.30 så jag hungrar ihjäl snart, men när man är ensam hemma, eller när jag är det i varje fall så har man ingen ork alls till att ställa sig och laga mat, speciellt när man inte är någon höjdare på de. Har verkligen brist på roliga bilder för tillfället, därför det inte blir mycket av det, hoppas ni håller ut!





Måndag

Helgen har varit super mysig men den gick otroligt snabbt, som vanligt.. Slutade vid halv tolv idag men har suttit kvar och pluggat med Michelle sen halv ett. Har fått jätte mycket gjort så det känns skit bra! Nu sitter jag i cafeterian med Daniel, Vincent och Alexander, snackar och chillar lite. Har inte direkt något speciellt att säga, förutom att jag fyller år om typ en månad, hihi. Har knappt några bilder på den här datan så kan inte lägga upp någon tyvärr. Men nu måste jag kila så att jag hinner med tåget hem, puss!

come closer

Igår efter träningen blev jag super pigg och jag var uppe ett ganska bra tag så det blev inte mycket sömn natten som var. Hela dagen idag har faktiskt varit jätte skön, har konstigt nog inte varit trött, mer övertrött måste jag säga men det var vi nog allihopa, haha. Känns faktiskt som att jag har garvat mig igenom hela dagen, haha låter konstigt men så är det och Amanda har garvat åt varenda ord jag har sagt hela dagen, helt sjukt ändå har jag bara sagt helt vanliga saker (?) Haha hon är himla skön den tjejen! Jaja, efter skolan gjorde jag inte mycket alls förutom att träna. Jag kan ju säga att jag faktiskt börjar bli riktigt trött också, så det blir nog läggdags snart. I morgon är det äntligen fredag, så skönt! På fredagar har vi Estetsik verksamhet efter lunch, men den är uppdelad i olika perioder och min period är inte förens i vår. Det betyder alltså att jag har eget arbete hela fredagarna så jag kan ju lika bra vara hemma och arbeta, låter ju super härligt! Men i morrn ska jag till skolan i alla fall, skönt att få saker och ting gjort och i skolan får man ju ändå den hjälp man behöver. Nu ska jag i alla fall sova, puss!

helt slut

Ja jag är så trött så att jag vet inte vad jag ska ta mig till så ikväll blir det läggdags riktigt tidigt. Från 12.30 till 15.00 idag hade jag både föreläsning i religion och historia och när man är så trött som jag har varit idag så kan jag ju säga att jag bara ville dö. I vanliga fall så hade jag förmodligen tyckt att det var intressant men idag var jag verkligen inte på humör, mådde illa osv. När jag satt på tåget hem också så satte sig en äcklig gubbe framför mig och stirrade på mig i evigheter, då menar jag verkligen riktigt äcklig, han var kanske runt 60 bast. Men inte nog med det, han var transa! Svin kort kjol, världens hårigaste ben, jätte stor peruk, sminket var helt utsmetat och jag ville verkligen bara dö ännu mer.. Tåget var proppfullt så det fanns inte heller några andra platser. Självklart har jag väl sätt transor förr men inte världens gamlingar, han var verkligen inte fräsh någonstans. Vad säger man egentligen, han eller hon? Nej det var i alla fall ingen trevlig syn när jag mådde som jag gjorde.

Jag tror verkligen att jag aldrig har varit så här trött förut, kämpar för att hålla mina ögon som svider som bara den öppna och jag håller snart på att slockna framför datan. Nu kanske ni undrar varför jag inte gör vad man brukar vid det är laget, sover. Jag har helt enkelt inte tid, har precis läst klart det jag skulle läsa i svenskan tills i morrn och om ett tag ska jag köra core, hur jag nu ska orka det. Men jag hoppade över träningen i måndags så idag går det inte för sig! Förresten så får jag massa skumma sms hela tiden till min mobil som drar 30 kr från mig per sms som jag får och det står bara konstiga saker i dom som "phoneextreme.wml" och massa skit. Någon som vet vad det är? Själv har jag ingen aning, blir bara så arg!  Okej nu börjar jag bara babbla på om saker som inte är intressant någonstans så jag kan lika bra sluta, förresten vet jag inte ens varför jag sitter vid datorn eftersom att man bara blir ännu tröttare..
Hoppas ni har haft en trevligare dag än mig!

Hallå sötisar

Nu var det ett ganska bra tag sedan det blev någon uppdatering, vet ärligt talat inte riktigt varför. Har varken haft tid eller lust, menmen. Jag har faktiskt inget särskilt att berätta, har varit i skolan och det går super bra, sen har jag väl bara gjort lite allt möjligt. Idag började jag 13.50 för att vi inte hade något att göra på alla lektioner som var på förmiddagen, hade första franska lektionen och så fick jag sluta tidigare så jag var i skolan knappt en timme. Kändes riktigt onödigt måste jag säga och det känns som att jag inte kommer klara franskan, usch. Även fast det förvånansvärt är riktigt kul i skolan så längtar jag som en gaalning till helgen! Jaja nu ska jag läsa någon ur trist bok vi ska läsa på svenskan, snart kommer Mia hit och sedan blir det träning vid åtta. Har inte tränat sen i torsdags så det ska bli skönt, puss!



Ni är det bästa som har hänt mig snyggingar, jag älskar er

RSS 2.0