Söndag

Här har det visst varit dåligt med uppdatering.. Min kära syster har varit här över helgen så man kan väl säga att jag inte har varit något annat mindre än glad! I fredags var jag bara hemma och kikade på idol osv. med sophie, mamma och älsklings maria som jag inte hade träffat på säkert över två veckor, så kan vi inte ha det. Igår var det tänkt att jag skulle till Emma och Sandra som hade middag/fest men jag kände inte för att dricka, mamsen fyllde år så vi firade henne, ville ju såklart umgås med sophie som jag inte får träffa så ofta nu för tiden, plus att det är så långt till Emma och jag skulle ju faktiskt upp i tid för att plugga idag så det var lite trist. Men vet ni vad? Alltid när man planerar att ha en ensam hemmakväll på en lördag så inser man ganska direkt i början utav kvällen att något tråkigare få man faktiskt leta efter och Mickan var ensam hemma och alla gamla grabbar skulle dit som jag inte har umgåts med på.. jag vet faktiskt inte ens hur länge sen det var. Jag kunde bara inte sitta hemma så jag åkte dit, vi badade jacuzzi, körde lips osv och bara hade det trevligt. Ikväll ska jag ut och äta någonstans i stan med pappa och syster, vart vet jag inte riktigt men det ska bli mysigt. Borde kanske göra i ordning mig nu. Hoppas ni har haft en trevlig helg, för i morrn är det skola igen..

Jag älskar dig mamma


Söndag

Det har varit en skön helg, igår var jag med Mickan nästan hela kvällen och tog det lugnt. Bea, Lina och Erika kom och badade jaccuzi med oss också, det var trevligt. Idag vaknade jag halv tolv och jag vet ärligt talat inte vad jag har gjort sen dess. Jag hade planerat att plugga hela dagen men jag har inte ens rört mina böcker, inte har jag gått utanför dörren heller. Känns ju vettigt, seg söndag alltså. Åh jag blir så arg på mig själv, klockan är sju, jag har prov i morgon och jag sitter här.. hejdå 


min största mardröm blir verklig, är det ens möjligt?

Igår spenderades kvällen på café 60 i flera timmar med Matilda, Amanda, Michelle, Madde och Linda, jag hade jätte trevligt! Jag är glad över att jag har lärt känna er. Jag kom hem vid ett och somnade inte fören någon gång runt fyra, blä. I morse när jag vaknade gick jag direkt till Finkan och åt med Mickan och Bea, satt där hela dagen men det var mysigt! Jag har kommit fram till att nästan alla mina pengar slösar jag på att äta, då känner man sig ju inte lite fet. Jag och Mickan gick hem hit till mig efter det och gjorde egentligen ingenting, nu har hon åkt hem och jag väntar på att middagen ska bli klar som den verkar ha blivit redan nu, så hejdå!


Fredag

Jag är så himla trött och nästan alla är på estet förutom jag, tråkigt. Så jag sitter här i soffan med mina nya homie Allan, har var precis och köpte en munk åt mig, as skön snubbe alltså! Han babblar på om allting medan jag nästan somnar, har aldrig ens sett grabben förr, haha. Ik väll ser det inte ut att hända så mycket så jag och mia ska kanske se på saw, annars blir det nog bio eller något liknade med sötnosarna här från skolan, mysigt. Nej man ska väl kanske ta och plugga lite, puss!

Onsdag

Idag har jag varit riktigt glad till skillnad från igår. Vi har haft väldigt lugna lektioner där vi egentligen inte har gjort så mycket speciellt. När vi slutade var vi ett par stycken som satt kvar och pluggade ända till halv fem! På den långa tiden fick jag ner ungefär två meningar på mitt arbete, kändes riktigt surt. Efteråt så gick jag, Kimmie, Kevin, Vincent och Michelle och käkade på donken, jag säger bara att fyfan vad vi garvade på den timmen, folk som gick förbi kan inte ha trott att vi var riktigt friska. Jag hade verkligen så himla roligt, vad är det för skönt folk man har hamnat med liksom? Men jag ser självklart ingenting annat än glädje i det. När jag kom hem så satte jag mig för att ta igen allting som jag egentligen tänkte göra när jag var kvar i skolan och det har jag i princip gjort ända fram tills nu så det känns ju skönt. Nu funderar jag på om jag ska plugga lite till eller om jag ska gå och lägga mig i stället, vi får se.. Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag!

Humörsvägningar?

Ja det är väl så vi kallar det.. Det blev ingen sovstund, utan en promenix med Bea i stället. Det var skönt att prata ut och jag blev genast pigg och glad, tack för att du gjorde mig på bättre humör! Skratta om ni vill, men jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig för dagen nu. Jag kommer förmodligen inte plugga något alls så därför känns det onödigt att sitta här när jag kan sova, sömn är min drog. Godnatt! 


Stackars mig, och er..

Haha, jag såg att inlägget blev längre en förväntat. Jag tycker synd om mig som har ett så roligt liv att jag hinner skriva ner så mycket tråkigt (okej jag har ett roligt liv, men inte idag) och om er som läser, när det inte ens står något intressant alls.

Dåligt humör

Allt har gått fel idag. Jag sprang till tåget i morse och när jag väl kom fram så stod det en himla massa sl gubbar på perrongen och sa att tågen inte gick, men inte en jävel kunde svara på varför dom inte gick eller när dom skulle börja gå igen. Det visade sig i alla fall att det var problem med strömmen på tågen så det skulle komma ersättningsbussar. Efter en evighetsväntan i kylan på de där jäkla  bussarna så gick alla upp till perrongen igen för att kolla vad det var frågan om. Sl gubbarna vägrade till en början att ringa och kolla vart bussarna var men gav upp när folk började bli riktigt griniga. Dem visste i alla fall inte vart bussarna var men bad oss att gå ner och vänta. När alla trängdes ner för trapporna så ropade dem i högtalarna att tågen fungerar och att de måste skynda sig att åka. Alla skyndade sig mot tåget och de ropade än en gång i högtalarna men den här gången att det var bråttom och att alla skulle snabba sig mer. Jag han precis på tåget när dörrarna stängdes och tåget rullade iväg. Det hemska var att alla som hade stått och väntat på att tåget skulle fungera i en evighet fick inte ens åka med när tåget väl gick för att dom var för långt bak i klungan, man kan ju inte bara åka när folk inte ens har hunnit förbi spärrarna på grund av att det var så tjockt med folk, vad tänker dom med? Det blev en massa strul med tåget under resan och det tog två timmar för mig att komma till skolan..  

När jag väl kom till skolan och skulle arbeta med min etikuppgift så gick det åt skogen. Lunchen var god i alla fall! Efter den så skulle vi ha boksamtal men ingen i min grupp var där (Matilda ta inte illa upp, jag visste ju redan att du inte skulle vara där ;)). Efter 50 min så var gruppen samlad och jag tänkte bara SKÖNT äntligen kan vi köra igång. Men då visar det sig att gruppen bara har läst 20-30 sidor när vi skulle ha läst 100! Fine tänkte jag, vi får väl försöka disskutera ändå, men det gick inge vidare.. Dagen hade redan varit dålig som den varit så varför inte avsluta med mitt favorit ämne franska. Jag hatar franska! Vi hade muntlig redovisning som inte kändes så bra och tydligen en skrifitlig del som läraren inte har pratat ett piss om. Dessutom så gav hon oss på ett ungefär 100 glosor, 41 verb och alla oregelbudna verb som finns i alfabetet förra veckan + redovisningen, är det ens möjligt att kunna lära sig så mycket på så kort tid? Efter mycket klagomål om att vi aldrig skulle klara av att lära oss det så sa hon att det kanske inte var så nödvändigt ändå. När vi sitter på lektionen idag så är hon sur för att ingen kan de oregelbudna verben och glosorna, sjuk människa? Jag hoppas någon förstår att jag är på dåligt humör idag, min vecka har inte fått en bra start. Det här är nog det längsta inlägget i blogghistorien och det är väldigt troligt att inte en jävel kommer att läsa det. Du som gjorde det, förlåt för att jag kanske gav dig hopp om ett för en gång skulls intressant inlägg, men tyävrr.. Jag kan tänka mig att man ser ett såhär långt inlägg och tänker "Oj vad mycket text, nu står det säkert något intressant!" eller "Orka läsa allt det här, vem har så tråkigt och måste skriva så mycket?" och så klickar man vidare in på någon annan blogg. Nu ska jag sova ett tag, känns som att jag vaknade på fel sida i morse..

Måndag..

Jag är jätte trött och seg, håller nästan på att somna här framför datorn. Ändå har jag inte gjort så mycket effektivt idag, kanske är därför jag är så slut, för att jag inte har varit aktiv alls. Fast såhär känns väl alla måndagar, jag vill ha helg. Vi började tio idag då vi hade föreläsning om etik på internet, det var intressant att lyssna på. Efter det hade vi lite övningar och sen fick vi sluta men jag satt kvar med Amanda, Matilda, Vincent och Leo, åkte väl hem vid tre. Vem vill läsa om vad jag har gjort idag egentligen? Vilken patetisk människa slösar tid på att läsa om vad folk gör på dagarna, för vem bryr sig? Okej de flesta gör det, inklusive jag. Inte vet jag varför, det är inte intressant någonstans men det är bara något man gör. Jag hatar bloggar där man bara babblar på om vad man gör hela dagarna, jag vet att jag gör det också men jag skriver bara för skojs skull, inte för eran. Men när man vet att man har läsare så känns det ändå inte kul att skriva om något så tråkigt som dagens vardagliga händelser, därför känns det så patetiskt att blogga. Men det är väl mycket som är patetiskt antar jag.. Nej nu ska jag rycka upp mig och dra och träna för här kan jag inte sitta och klaga, hej!

Jag ser det snöar!

Jag vaknade precis, känns lite sent med tanke på att jag måste plugga idag. I alla fall, det första jag såg när jag kollade ut var att det snöade, wiho! Hoppas att snön stannar kvar den här gången, vore mysigt! Man blir ju inte lite taggad på att åka till sälen, eller vad säger du Mickan? :D P.S Bilderna är gaaamla

 

You're just a boy

Ikväll verkade det inte hända så mycket, så jag, Matilda och Kimmie bestämde oss för att bara chilla lite. Vi hyrde film och köpte en massa godis, dock sög båda filmerna men vi hade mysigt för det. Senare mötte vi Daniel och Vincent som hade varit på någon återträtt med sin gamla klass. Vill jag också ha med gamla klassen faktiskt, man saknar ju alla sötnosar. Jag och Mickan pratade lite om att fixa det förut , vore ju trevligt men vi får se hur det blir med den saken. Vi gick i alla fall till donken sen, fast det var bara grabbarna som käkade, efter det åkte jag hem och nu ligger jag här i min säng och har jätte tråkigt. Jag är inte ett dugg trött, vilket är riktigt ovanligt eftersom att jag annars till mesta dels alltid är det. Men det är väl mest därför jag skriver ett tråkigt inlägg här om egentligen ingenting, så nu ska jag dra på en film eller något i stället eller så kanske man ska försöka sova ändå, jaja, hoppas ni har haft en trevlig kväll!

Fredag

Leo blev arg på mig för att jag aldrig skriver om honom i min blogg, så han fick gästblogga lite snabbt här. Vad menas med att "mina" folk? Haha han är sjuk! Han vägrade att ha med en bild på sig själv också. Vi har planerat att starta en klassblogg, hur det nu skulle fungera. Minst ett inlägg av varje person varje dag liksom? Skulle vara lite roligt. Förresten så får vi nästan jätte god mat i skolan varje dag, idag blev det klyfpotatis, fläskarré och bearniesås, och igår fick vi thai mat, suveränt ju! Nej jag har inte så mycket att säga så nu ska jag fortsätta att vara lite social med Vincent och Kimmie. Hoppas ni får en trevlig fredag, tack också för att i alla fall några av er var snälla och tyckte till om i fall jag ska färga håret eller inte!


Gästbloggande av Nasse

Med namnet Nasse menas Nazi....

Jag e grovaste nånsin. Jag gillar att "mina" folk. Michelle ä min, Amanda ä min, Alla tillhör mig!!!
Min blogg e tyngsta nånsin och heter NaziochSkotten.blogg,se gå in och läs bästa nyheterna om vilka som jag har minat...

DEN SOM LÄSER DETTA Ä MIN! från och med nu kmr Nazi gästblogga här varje freda HERRÅ

Vad tycker ni?

Förresten så funderar jag på att färga håret jätte mörkbrunt i helgen och snälla ni, hjälp mig! Ska jag färga eller inte? jag tycker verkligen inte om hårfärgen jag har nu, den är helt färglös och jag känner mig nästan gråhårig. Samtidigt känner jag mig riktigt feg och vågar inte färga. Med så pass "många" besökare som jag har så får jag aldelles för lite kommentarer, så snälla kommentera nu och säg vad ni tycker för jag har beslutångest!

Bilderna är inte dom bästa, tyvärr hittar jag inga bättre men det är färgen på håret ni ska fokusera på nu. Så vad säger ni, ljust eller mörkt?


 

Yoga

Tiden har bara runnit iväg idag, men då kommer vi snabbare till helgen, skönt! Sista lektionen idag var idrott då vi hade yoga, det var rätt kul faktiskt, kanske inte att utföra själva yogan men att vara där med klassen. Självklart fick jag ett skrattanfall när alla var som tystas också, men det kändes bara så töntigt på något sätt, nej att börja skratta mitt i allt var pinsamt. Jag satt mellan Daniel och Viktor, den nya killen som började igår, han verkar riktigt trevlig faktiskt. Men i alla fall det ända man hörde från dom var "aj, aj.. aah!" Hahaha, det var skit kul och Daniel säger nu att jag är jätte vig men det är väl mer troligt att det är han som är stel, eller vad säger ni? Haha nej, det var roligt att se killarna på yogan vill jag säga. Jajuste, när jag var på väg hem så träffade jag Martin som jag inte har träffat på jätte länge. Så jag pratade en massa med honom, han är så himla söt den grabben! Nej nu ska jag försöka göra något vettigare än att sitta här och senare blir det träning, ska bli skönt. Hejdå!


Fredag

Börjar bli riktigt trött nu, har varit i skolan ända sen halv nio. Ändå har jag inte pluggat mycket alls eftersom att jag har tappat bort mina nycklar och då har jag ju inte kommit in i skåpet där alla mina böcker ligger. Egentligen så har jag ingen aning om vad jag gör kvar i skolan, sitter här med Vincent och chillar bara. Vi har väl suttit här i nästan två timmar och bara pratat och spelat spel på datorn, nödvändigt? Nej. Men jag har verkligen ingen ork till att åka hem, tar ju sån tid. Ska nog strax försöka röra på mig i alla fall och åka till Jakan och möta Mickan som ska klippa sig. I kväll vet jag inte riktigt vad som händer ännu, det får vi se. Hoppas ni har haft/får en trevlig fredag, puss!

Religionsfrihet i Sverige

Jag känner mig jätte duktig, jag har både tränat och gjort klart alla historia frågor så att jag slipper göra dom i morgon, känns bra! Jag har också hunnit kollat lite på debatt som slutade precis, då det dels hanlade lite om religionsfriheten i Sverige. Man blir så frustrerad när man sitter och kollar på det och inte får vara med och tycka till. Nu var det kanske ingen av er som såg debatten och jag orkar heller inte förklara. Men jag tycker att vi ska ligga i mellan de två "grupernas" åsikter, vi som inte är t ex muslimer kan ju faktiskt inte kräva att dem som är muslimer ska göra precis så som vi säger om det är emot deras regler, för alla ska ha rätt till att uttrycka sin egen religion. Men samtidigt så känns det inte rättvist att de som är muslimer som exempel ska få sluta tidigare från arbetet på fredagar för att dom ska be och liknande. Skulle någon av oss svenskar säga att vi hade en egen religion som sa att man var tvungen att be till sin gud och var tvungen att gå tidigare varje fredag så tror jag aldrig att chefen skulle gå med på det. Jaja, något som jag däremot tycker är riktigt löjligt är att 50 % av alla icke muslimer i Sverige säger att muslimer inte ska få bära slöja, vad är det förnågot? Stör det oss att dom har slöja? Usch jag förstår mig inte på sånt där, eller vad säger ni? Jag har ingen aning om vad jag har fått ner här, bara en massa svamel.. Nu väntar sängen för min del, godnatt!

kent - socker




Riksdagen, donken och KENT

Idag har vi varit på riksdagen och kikat runt och fått lite information, slutade direkt efter det vid halv elva. Gick då med Matilda, Amanda, Michelle och Emma och käkade på donken, idag igen nyttig som man är. Jag har alltid hatat donken men nu har jag helt plötsligt börjat tycka om de mer och mer, känns inte så kul. Kan lika bra få fortsätta att hata deras mat eftersom att det bara är skräp. Vi satt kvar ett tag och pratade lite, sen gick jag, Matilda och Amanda till åhléns för att köa till att få träffa kent och matilda fick sin box signerad! Jag vill verkligen, verkligen gå på en konsert med dom, skulle inte sitta helt fel. Nu ska jag alldeles strax äta och sen måste jag plugga eftersom att det fick jag ju ingen tid till igår som det var planerat. För övrigt så har jag världens träningsverk i hela ryggen och jag vill ha massaaaage!

Här har ni Matilda och Joakim Berg, sångaren i KENT


Yes, we can

Idag har vi haft aktivitetsdag med skolan då jag åkte till sporthallarna i brommaplan med Amanda och Madde och var med på innebandytuneringen. Tråkigt nog fick vi bara köra tjejer mot tjejer och killar mot killar, men det var ju ändå lite tur. Vårat lag vann! Fast vi körde bara mot tjejlag då alltså. Blev lite förvånad när jag träffade Bk och Dennis där också som var där med skolan dom med, var ju trevligt. Efter bandyn gick jag med Amanda, Madde, Vincent, Daniel och Alexander och käkade på donken, passade ju bra direkt efter en dag med innebandy. Efter det åkte jag hem och har nu försökt plugga lite men direkt när jag öppnade historiaboken så blev jag plötsligt så trött att jag inte ens såg vad det stod. Så det där med pluggandet gick väl inge vidare, får nog försöka komma någon vart med det där snart igen. Förresten, som alla nog redan vet så vann Barack Obama presidentvalet och det gjorde mig och nog riktigt många fler väldigt glad!


Trött

Skolan är igång och jag har varken någon lust eller ork till att plugga. Jag är så seg på alla sätt och vis, inte bara inom skolan. Känns som att jag bara vill gå och lägga mig och vakna om ungefär ett år, låter i mina öron riktigt skönt! Nej, nu ska vi inte vara sånna, känns som att jag har hunnit med en del idag i alla fall. Började vid två idag då vi bara hade franska sen satt jag kvar i skolan och pluggade engelska, efter det åkte jag hem och tränade. Okej, jag hade visst inte hunnit med en del, pluggat engelska och tränat? Det var ju väldigt mycket, verkligen. Har ju inte gjort något vettigt alls idag.. Nej nu ska jag ta och sova, eller ska man kanske sitta uppe och kika på valvakan? Vi har ju ändå bara aktivitetsdag i morgon, men jag orkar nog faktiskt inte ändå. Jag behöver sova, det märks ju på det här trista inlägget, så godnatt på er och heja Obama! Dåligt att vi utanför USA inte får rösta, jag menar det påverkar ju ändå oss också.

1 november

Någon mer än jag och maria som var ute i snöstormen igår? Snöstorm var det väl inte, men det snöade faktiskt en hel del. Hos Kimmie hade det tydligen inte snöat något alls så det var väl kanske bara här i bålsta då. Det är så mysigt när första snön kommer! Även fast den smälte bort på en gång så känns det som att det är lite för tidigt för att det ska komma snö nu, menmen.. Har bara legat i sängen hela dagen idag, känns ju vettigt. Nej men å andra sidan så var det riktigt mysigt satt. Förresten så är det ju halloween också, eller om det var det igår, eftersom att ingen verkar veta så antar jag att det är både fredag och lördag. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, ringa och prata lite med min syster och sen i kväll är det fest hos frida, hoppas det blir trevligt annars finns det ju massa annat kul. Ha en fortsatt trevlig halloween!

Dom här sötnosarna var de enda som ville fastna på bild i onsdags, bättre de än ingenting!

  

RSS 2.0